Svečana sjednica Općinskog vijeća - najava

Povodom Dana Općine Funtana-Fontane i Dana iseljenih Funtanjana, u ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. godine, na trgu ispred crkve Sv. Bernarda, održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane, s početkom u 20,00 sati.   Opširnije »

Održana 11. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 31. srpnja 2018. godine, održana je 11. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice. Opširnije »

Fešta Sv. Bernarda

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se Fešta Sv. Bernarda, zaštitnika Funtane, održati od 14. do 20. kolovoza 2018. godine u organizaciji Turističke zajednice općine Funtana i Općine Funtana-Fontane. U sklopu iste, dana 19. kolovoza 2018. godine, održat će se i 2. rekreativna biciklijada Sv. Bernardo Funtana 2018. u organizaciji Turističke zajednice općine Funtana i Biciklističkog kluba Poreč. Bogat program manifestacije može se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Poziv Ronilačkog kluba "Ugor" na besplatna probna ronjenja

Ronilački klub "Ugor" poziva stanovnike Vrsara i Funtane na besplatna probna ronjenja četvrtkom u 16:30 sati. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, 05. kolovoza 2018. godine, predstavnici Općine Funtana-Fontane, općinskog komunalnog poduzeća Puntica d.o.o. te 154. brigade HV-a odali su počast braniteljima palim u Domovinskom ratu položivši cvijeće i zapalivši svijeće pred centralnim križem na mjesnom groblju u Funtani.  Opširnije »

Obavijest vinogradarima

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba upućuje vinogradare s područja Istre da i dalje pregledavaju žute ljepljive ploče postavljene u svojim nasadima radi praćenja populacije američkog cvrčka, prenosnika fitoplazme poznate pod nazivom zlatna žutica vinove loze. Više informacija dostupno je u Obavijesti koja je objavljena u nastavku ove vijesti. Opširnije »

11. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 31. srpnja 2018. godine, održat će se 11. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,30 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Općine Funtana-Fontane

Općina Funtana-Fontane objavljuje početak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Općine Funtana-Fontane. Objavu s uputama o načinu i uvjetima sudjelovanja u savjetovanju možete preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Natječaj za prodaju i zamjenu nekretnina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za prodaju i zamjenu nekretnina. Opširnije »

Održana 10. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 06. lipnja 2018. godine, održana je 10. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice. Opširnije »

Arhiva novosti (odaberite godinu)

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 |