Dodjela poklon paketa umirovljenicima prigodom uskršnjih blagdana

Prigodom nadolazećih uskršnjih blagdana, Općina Funtana-Fontane dodijelit će svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine Funtana-Fontane jednokratnu pomoć, odnosno prigodni poklon paket. Više informacija o dodjeli paketa dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Rezultati Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu

Na temelju članka 30. stavka 1. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“, broj 26/15) i članka 30. stavka 1. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 8/15 i 7/17), u nastavku ove vijesti objavljuju se rezultati Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu. Opširnije »

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme - Usluga Poreč d.o.o.

U nastavku ove vijesti objavljuje se Natječaj trgovačkog društva Usluga Poreč d.o.o. za radna mjesta na određeno vrijeme.  Opširnije »

Izvođenje radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u naselju Funtana

U nastavku ove vijesti objavljuje se Obavijest o izvođenju radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u ulici Grgeti, dijelu ulice Frane Blečića, ulici Jurja Dobrile, dijelu Trga Sv. Bernarda i ulici Antice Gašparini u naselju Funtana. Građani se mole za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije za vrijeme izvođenja radova. Opširnije »

HPA - pomoć pri popunjavanju zahtjeva za poticaje u poljoprivredi za 2018. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Hrvatska poljoprivredna agencija, Područni ured Pazin, pruža pomoć prilikom popunjavanja obrazaca jedinstvenog zahtjeva za poticaje u poljoprivredi za 2018. godinu. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

8. sjednica Općinskog vijeća - najava

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine, održat će se 8. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 18,00 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća

Obaviještavaju se svi zainteresirani da je u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta održana informativna radionica na temu objave poziva „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća“. Cjelokupan sadržaj radionice dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Priopćenje u vezi mogućih vremenskih neprilika na području Istarske županije

U nastavku ove vijesti objavljuje se Priopćenje Stožera civilne zaštite Istarske županije u vezi mogućih vremenskih neprilika na području Istarske županije. Opširnije »

Javni poziv vlasnicima odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi ugrađen azbest kao građevni materijal

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane, temeljem članka 53. Zakona o održivom gospodarenju otpadom ("Narodne novine", broj 94/13) i članka 30. Pravilnika o građevinskom otpadu i otpadu koji sadrži azbest ("Narodne novine", broj 69/16), objavljuje Javni poziv vlasnicima odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi ugrađen azbest kao građevni materijal. Javni poziv i obrazac prijave građevina u kojima se nalazi azbest mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Održana 7. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 31. siječnja 2018. godine, održana je 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Arhiva novosti (odaberite godinu)

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 |