OBAVIJEST O RADOVIMA

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o vrijednosti boda komunalne naknade

Općina Funtana-Fontane objavljuje početak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o vrijednosti boda komunalne naknade. Savjetovanje traje od 09. studenog 2018. godine do 23. studenog 2018. godine. Objavu s uputama o načinu i uvjetima sudjelovanja u savjetovanju možete preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Obavijest o provedbi deratizacije

Na području općine Funtana-Fontane provest će se akcija preventivne sustavne deratizacije (trovanja glodavaca) u vremenu od 29.10. do 11.11.2018. godine. Odradit će se javne površine i zajednički dijelovi stambenih zgrada gdje postoji mogućnost zadržavanja i razmnožavanja glodavaca. Umoljavaju se građani da se pridržavaju uputa iz Obavijesti koja se može preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Info dani za udruge u Istri 2018.

Obavještavaju se svi zainteresirani da će Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, od 15. do 20. listopada 2018. godine, održati Info dane za udruge u Istri 2018.. Zaklada poziva sve udruge s područja Istarske županije, njihove članove i članice te ostale organizacije civilnog društva i zainteresirane za civilni sektor te one koji razmišljanju pokrenuti udrugu i aktivirati se u društvu kroz djelovanje udruge da sudjeluju na Info danima. Bogat Program Info dana za udruge u Istri 2018. dostupan je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana 13. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 26. rujna 2018. godine, održana je 13. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice. Opširnije »

Obilježen Dječji tjedan u Funtani

Povodom Dječjeg tjedna, koji je ove godine počeo u ponedjeljak, 1. listopada 2018. na Međunarodni dan djeteta, a završava u nedjelju, 7. listopada 2018. godine, djeca iz Područnog vrtića Funtana Dječjeg vrtića Tići Vrsar, u pratnji ravnateljice Venis Gregurović i njihovih odgojiteljica, te Osnovne škole Vladimira Nazora Vrsar, u pratnji ravnateljice Debore Cukola Zeneral i njihove učiteljice, posjetila su Općinu Funtana-Fontane. Opširnije »

Izvođenje radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u naselju Funtana

U nastavku ove vijesti objavljuje se Obavijest o izvođenju radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u dijelu ulice Frane Blečića, u dijelu Trga Sv. Bernarda i u ulici Antice Gašparini u naselju Funtana. Građani se mole za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije za vrijeme izvođenja radova. Opširnije »

Obavijest o izmjeni kriterija za ostvarivanje prava sufinanciranja prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2018./2019. godinu

Odlukom o izmjenama Odluke o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2018./2019. godinu („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 14/18) izmijenjeni su kriteriji za ostvarivanje prava sufinanciranja prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2018./2019. godinu. Više informacija dostupno je u Obavijesti koja je objavljena u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Poziv na prezentaciju natječaja za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 18.09.2018. godine raspisala 2. Natječaj za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“. U svrhu upoznavanja svih potencijalnih prijavitelja s uvjetima natječaja Zaklada organizira kratku edukaciju u srijedu, 03.10.2018. godine u Vrsaru u Općinskoj vijećnici Općine Vrsar na adresi Trg Degrassi 1, s početkom u 14:00 sati za udruge sa sjedištem u Vrsaru, Funtani, Kanfanaru, Poreču i Novigradu. Više informacija o edukaciji dostupno je u Pozivu objavljenom u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Oglas za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2018./2019.

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i na ovim web stranicama objavljen Oglas za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2018./2019.. Molbe će se zaprimati do 19.10.2018. godine. Oglas, potreban obrazac Molbe za dodjelu stipendije i izjave mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

13. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 26. rujna 2018. godine, održat će se 13. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,30 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2018./2019. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Obavijest o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2018./2019. godinu. Obavijest Jedinstvenog upravnog odjela Općine Funtana-Fontane i Obrazac zahtjeva za sufinanciranje troškova prijevoza mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Obavijest o dezinsekciji komaraca

Zbog povećanog broja komaraca na području općine Funtana-Fontane provodit će se suzbijanje komaraca postupkom zamagljivanja. Akcija suzbijanja komaraca provest će se u kasnim večernjim satima dana 13. rujna, odnosno u ranim jutarnjim satima dana 14. rujna 2018. godine. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Fešta od grmali

Obavještavaju se svi zainteresirani da u subotu, dana 15. rujna 2018. godine, Turistička zajednica općine Funtana i Općina Funtana-Fontane organiziraju 6. Feštu od grmali. Program manifestacije može se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Javni poziv za prijavu programa i projekata radi financiranja iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2019. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Javni poziv za prijavu programa i projekata radi financiranja iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2019. godinu. Cjelokupna natječajna dokumentacija može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Održana svečana sjednica Općinskog vijeća

U ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. godine, povodom Dana Općine Funtana-Fontane i Dana iseljenih Funtanjana, na trgu ispred crkve Sv. Bernarda održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane.  Opširnije »

Natječaj za prodaju rabljenog vozila u vlasništvu Općine Funtana-Fontane

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za prodaju rabljenog vozila - osobnog automobila u vlasništvu Općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Svečana sjednica Općinskog vijeća - najava

Povodom Dana Općine Funtana-Fontane i Dana iseljenih Funtanjana, u ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. godine, na trgu ispred crkve Sv. Bernarda, održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane, s početkom u 20,00 sati.   Opširnije »

Održana 11. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 31. srpnja 2018. godine, održana je 11. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice. Opširnije »

Fešta Sv. Bernarda

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se Fešta Sv. Bernarda, zaštitnika Funtane, održati od 14. do 20. kolovoza 2018. godine u organizaciji Turističke zajednice općine Funtana i Općine Funtana-Fontane. U sklopu iste, dana 19. kolovoza 2018. godine, održat će se i 2. rekreativna biciklijada Sv. Bernardo Funtana 2018. u organizaciji Turističke zajednice općine Funtana i Biciklističkog kluba Poreč. Bogat program manifestacije može se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Poziv Ronilačkog kluba "Ugor" na besplatna probna ronjenja

Ronilački klub "Ugor" poziva stanovnike Vrsara i Funtane na besplatna probna ronjenja četvrtkom u 16:30 sati. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, 05. kolovoza 2018. godine, predstavnici Općine Funtana-Fontane, općinskog komunalnog poduzeća Puntica d.o.o. te 154. brigade HV-a odali su počast braniteljima palim u Domovinskom ratu položivši cvijeće i zapalivši svijeće pred centralnim križem na mjesnom groblju u Funtani.  Opširnije »

Obavijest vinogradarima

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba upućuje vinogradare s područja Istre da i dalje pregledavaju žute ljepljive ploče postavljene u svojim nasadima radi praćenja populacije američkog cvrčka, prenosnika fitoplazme poznate pod nazivom zlatna žutica vinove loze. Više informacija dostupno je u Obavijesti koja je objavljena u nastavku ove vijesti. Opširnije »

11. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 31. srpnja 2018. godine, održat će se 11. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,30 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Općine Funtana-Fontane

Općina Funtana-Fontane objavljuje početak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Općine Funtana-Fontane. Objavu s uputama o načinu i uvjetima sudjelovanja u savjetovanju možete preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Natječaj za prodaju i zamjenu nekretnina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za prodaju i zamjenu nekretnina. Opširnije »

Obilježen Dan antifašističke borbe

Povodom Dana antifašističke borbe, 22. lipnja 2018. godine, predstavnici Općine Funtana-Fontane, općinskog komunalnog poduzeća Puntica d.o.o. te Udruge antifašističkih boraca položili su cvijeće na spomeniku poginulim borcima ispred zgrade stare škole u Funtani.  Opširnije »

Održana 10. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 06. lipnja 2018. godine, održana je 10. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice. Opširnije »

Poziv za dostavu prijedloga za nagrade i priznanja Općine Funtana-Fontane u 2018. godini

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem na području općine Funtana-Fontane da upute svoje prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Općine Funtana-Fontane u 2018. godini.  Opširnije »

Obavijest o prekidu vodoopskrbe

Dana 18.06.2018. godine zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će biti slijedeće ulice u Funtani: Istarska i Dalmatinska ulica, u razdoblju od 8,00 do 14,00 sati. Više informacija dostupno je u Obavijesti o prekidu vodoopskrbe koja je objavljena u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Obavijest vinogradarima

Obavještavaju se vinogradari kako je sukladno Naredbi o poduzimanju mjera za sprečavanje širenja i suzbijanje zlatne žutice vinove loze ("Narodne novine", br. 48/2018), krajem ovog ili početkom idućeg tjedna, potrebno izvršiti tretiranje ličinki američkog cvrčka, prenositelja zlatne žutice vinove loze u demarkiranom području. Više informacija dostupno je u obavijesti Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe koja je objavljena u nastavku ove vijesti. Opširnije »

10. sjednica Općinskog vijeća - izmjena i dopuna dnevnog reda

Za 10. sjednicu Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane predlaže se izmijenjeni i nadopunjeni dnevni red koji je dostupan u nastavku ove vijesti. Opširnije »

10. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 06. lipnja 2018. godine, održat će se 10. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,30 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Obavijest o dezinsekciji komaraca

Zbog povećanog broja komaraca na području općine Funtana-Fontane provodit će se suzbijanje komaraca postupkom zamagljivanja. Akcija suzbijanja komaraca provest će se u kasnim večernjim satima dana 30. svibnja, odnosno ranim jutarnjim satima dana 31. svibnja 2018. godine. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Fešta od sipa

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u petak, 25. svibnja 2018. godine, u organizaciji Turističke zajednice Općine Funtana i Općine Funtana-Fontane, održati gastronomska manifestacija "5. Fešta od sipa". Više informacija o manifestaciji dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana 9. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U četvrtak, 26. travnja 2018. godine, održana je 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice. Opširnije »

Upis djece u Ljetni kamp 2018. godine

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Društvo Naša djeca Vrsar i ovog ljeta organizira Ljetni kamp, program stručno vođenih sportsko-rekreativnih aktivnosti djece na moru i kopnu, u sportsko-rekreativnoj zoni Montraker. Više informacija dostupno je u Obavijesti o upisu u Ljetni kamp 2018. godine koja je objavljena u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Javni uvid na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području Općine Funtana-Fontane

Sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ br. 20/18) Općina Funtana-Fontane izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području Općine Funtana-Fontane.   Opširnije »

Plan proljetne Eko akcije sakupljanja glomaznog otpada za 2018 godinu

Obavještavaju se mještani da će u sklopu proljetne Eko akcije  za 2018 godinu u razdoblju od 19.05. – 23.05 . biti postavljeni kontejneri za sakupljanje glomaznog otpada. Opširnije »

OBAVIJEST O PREKIDU VODOOPSKRBE

Dana 16.5.2018. (srijeda) zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će biti slijedeće ulice: Grgeti, Frane Blečića u Funtani od 8 – 13 sati.                                                    Opširnije »

Javni natječaj za upis djece u dječji vrtić

Raspisuje se javni natječaj za upis djece u Dječji vrtić Tići Vrsar koji u svom sastavu ima i Područni vrtić u Funtani. Opširnije »

Prezentacija na temu izrade Studije razvoja Poslovne zone Funtana-Fontane

Obavještavaju se svi zainteresirani da će Općina Funtana – Fontane u srijedu,  23. svibnja 2018. godine u prostorijama stare škole, Istarska 17, s početkom u 17:00 sati održati prezentaciju na temu izrade Studije razvoja poslovne zone Općine Funtana – Fontane.  Opširnije »

Odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja - 3

Sukladno članku 9. Odluke o davanju na korištenje javnih površina ("Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 05/17), Odluke o lokalnim porezima Općine Funtana - Fontane ("Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 05/17 i 02/18) i Zapisnika o otvaranju i  analizi ponuda za dodjelu na korištenje javnih površina, Općinski načelnik donosi Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja koja je dostupna u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja

Sukladno članku 9. Odluke o davanju na korištenje javnih površina ("Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 05/17), Odluke o lokalnim porezima Općine Funtana - Fontane ("Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 05/17 i 02/18) i Zapisnika o otvaranju i  analizi ponuda za dodjelu na korištenje javnih površina, KLASA: 363-01/18-01/41, URBROJ: 2167/07-03/12-18-4 od 27. travnja 2018. godine, na prijedlog Komisije za dodjelu na korištenje javnih površina, Općinski načelnik donosi Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja koja je dostupna u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Rang lista kandidata

Povjerenstvo za provedbu oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto viši stručni suradnik za financije, proračun i računovodstvo objavljuje rezultate pisanog testiranja i intervjua te utvrđuje rang listu kandidata, koji se mogu preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Natječaj za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za dodjelu na korištenje javnih površina.  Opširnije »

Javni natječaj za obavljanje prijevoza putnika cestovnim vlakom

Na temelju članka 5. stavak 2. Odluke o obavljanju prijevoza putnika cestovnim vlakom na području Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 02/18 i 05/18) i Odluke o raspisivanju natječaja za obavljanje prijevoza putnika cestovnim vlakom KLASA: 340-01/18-01/4, URBROJ: 2167/07-03/13-18-1 od 02. svibnja 2018. godine, Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane objavljuje Javni natječaj za obavljanje prijevoza putnika cestovnim vlakom. Tekst Javnog natječaja može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja

Sukladno članku 9. Odluke o davanju na korištenje javnih površina ("Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 05/17), Odluke o lokalnim porezima Općine Funtana-Fontane ("Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 05/17 i 02/18) i Zapisnika o analizi ponuda za dodjelu na korištenje javnih površina, KLASA: 363-01/18-01/36, URBROJ: 2167/07-03/12-18-8 od 17. travnja 2018. godine, na prijedlog Komisije za dodjelu na korištenje javnih površina, Općinski načelnik donosi Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja koja je dostupna u nastavku ove vijesti. Opširnije »

9. sjednica Općinskog vijeća - najava

U četvrtak, 26. travnja 2018. godine, održat će se 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 18,00 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Natječaj za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za dodjelu na korištenje javnih površina.  Opširnije »

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Povjerenstvo za provedbu oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto viši stručni suradnik za financije, proračun i računovodstvo objavljuje Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje i intervju), koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Izvođenje radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u naselju Funtana

U nastavku ove vijesti objavljuje se Obavijest o izvođenju radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u ulici Grgeti, dijelu ulice Frane Blečića, ulici Jurja Dobrile, dijelu Trga Sv. Bernarda i ulici Antice Gašparini u naselju Funtana. Građani se mole za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije za vrijeme izvođenja radova. Opširnije »

LAG natječaj za provedbu mjere 1.1.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Lokalna akcijska grupa "Središnja Istra" poziva sve zainteresirane na predstavljanje prvog LAG natječaja za provedbu mjere 1.1.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava (Program ruralnog razvoja 6.3.1.) temeljem Lokalne razvojne strategije LAG-a "Središnja Istra" 2014-2020., koje će se održati u Žbandaju, Poduzetnički inkubator, Žbandaj 39a, u četvrtak 12. travnja 2018. godine s početkom u 18,00 sati. Predavanje je namijenjeno potencijalnim korisnicima s područja grada Poreča te općina Funtana i Vrsar. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Natječaj za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za dodjelu na korištenje javnih površina.  Opširnije »

Obavijest o provedbi deratizacije

Na području Općine Funtana-Fontane provest će se akcija preventivne sustavne deratizacije (trovanja glodavaca) u vremenu od 09. do 23. travnja 2018. godine. Tretirati će se javne površine, zajednički dijelovi stambenih zgrada, kao i ostala mjesta na kojima postoji mogućnost zadržavanja i razmnožavanja glodavaca. Mole se građani da za vrijeme trajanja deratizacije drže domaće životinje zatvorene i djecu pod nadzorom. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme

Obavještavaju se svi zainteresirani da je pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje - Ispostava Poreč objavljen Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane, na radno mjesto viši stručni suradnik za financije, proračun i računovodstvo - 1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme radi obavljanja privremenih poslova na razdoblje od 6 mjeseci uz mogućnost produženja za još 6 mjeseci. Tekst Oglasa i Upute kandidatima nalaze se u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Javni natječaj za obavljanje prijevoza putnika cestovnim vlakom

Na temelju članka 5. stavak 2. Odluke o obavljanju prijevoza putnika cestovnim vlakom na području Općine Funtana – Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“ broj 2/18) i Odluke o raspisivanju natječaja za obavljanje prijevoza putnika cestovnim vlakom KLASA: 340-01/18-01/2, URBROJ: 2167/07-03/13-18-1 od 30. ožujka 2018. godine, Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana - Fontane objavljuje Javni natječaj za obavljanje prijevoza putnika cestovnim vlakom. Tekst Javnog natječaja može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Održana 8. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine, održana je 8. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice. Opširnije »

Uskrsna čestitka

Sretan i blagoslovljen Uskrs žele Vam Općinski načelnik s njegovom zamjenicom, predsjednik i članovi Općinskog vijeća te djelatnici Općinske uprave Općine Funtana-Fontane!   Opširnije »

Rezultati Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu

Na temelju članka 30. stavka 1. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“, broj 26/15) i članka 30. stavka 1. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 8/15 i 7/17), u nastavku ove vijesti objavljuju se rezultati Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu. Opširnije »

Dodjela poklon paketa umirovljenicima prigodom uskršnjih blagdana

Prigodom nadolazećih uskršnjih blagdana, Općina Funtana-Fontane dodijelit će svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine Funtana-Fontane jednokratnu pomoć, odnosno prigodni poklon paket. Više informacija o dodjeli paketa dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme - Usluga Poreč d.o.o.

U nastavku ove vijesti objavljuje se Natječaj trgovačkog društva Usluga Poreč d.o.o. za radna mjesta na određeno vrijeme.  Opširnije »

HPA - pomoć pri popunjavanju zahtjeva za poticaje u poljoprivredi za 2018. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Hrvatska poljoprivredna agencija, Područni ured Pazin, pruža pomoć prilikom popunjavanja obrazaca jedinstvenog zahtjeva za poticaje u poljoprivredi za 2018. godinu. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Izvođenje radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u naselju Funtana

U nastavku ove vijesti objavljuje se Obavijest o izvođenju radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u ulici Grgeti, dijelu ulice Frane Blečića, ulici Jurja Dobrile, dijelu Trga Sv. Bernarda i ulici Antice Gašparini u naselju Funtana. Građani se mole za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije za vrijeme izvođenja radova. Opširnije »

8. sjednica Općinskog vijeća - najava

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine, održat će se 8. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 18,00 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća

Obaviještavaju se svi zainteresirani da je u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta održana informativna radionica na temu objave poziva „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća“. Cjelokupan sadržaj radionice dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Priopćenje u vezi mogućih vremenskih neprilika na području Istarske županije

U nastavku ove vijesti objavljuje se Priopćenje Stožera civilne zaštite Istarske županije u vezi mogućih vremenskih neprilika na području Istarske županije. Opširnije »

Javni poziv vlasnicima odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi ugrađen azbest kao građevni materijal

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane, temeljem članka 53. Zakona o održivom gospodarenju otpadom ("Narodne novine", broj 94/13) i članka 30. Pravilnika o građevinskom otpadu i otpadu koji sadrži azbest ("Narodne novine", broj 69/16), objavljuje Javni poziv vlasnicima odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi ugrađen azbest kao građevni materijal. Javni poziv i obrazac prijave građevina u kojima se nalazi azbest mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Održana 7. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 31. siječnja 2018. godine, održana je 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Ekološki vodič – Kako pravilno i odgovorno odlagati otpad

Obavještavaju se svi zainteresirani da se u nastavku ove vijesti može preuzeti "Ekološki vodič – Kako pravilno i odgovorno odlagati otpad".  Opširnije »

Obavijest o početku kampanja za promociju ovogodišnjih natječaja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Obavještavaju se svi zainteresirani da počinje kampanja za promociju ovogodišnjih natječaja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. za Mjeru 4, 4.1.1. 'Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava', te Mjeru 6, po prvi put za tip operacije 6.2.1. 'Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti'. Za sudjelovanje na radionicama svi potencijalni korisnici mogu se registrirati putem poveznica koje su objavljene u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Dječje maškare u Funtani

Veseli i šareni šumski vilenjaci Kontići te njihovi prijatelji ježići razveselili su jučer nakratko mještane Funtane. Svoj posjet Općinskom načelniku sva djeca vrtića iz Funtane i Vrsara, njih sedamdesetak, začinili su pjesmom i stihovima. Nije ih omela ni kiša koja je uporno sipila jer Kontići i ježići kišu baš vole.  Opširnije »

Radionica "Asertivna komunikacija"

Obavještavaju se svi zainteresirani da Ženska udruga za zdraviji život Loza Funtana organizira radionicu na temu "Asertivna komunikacija" koja će se održati dana 08. veljače 2018. godine s početkom u 17,00 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17. Poziv na radionicu može se preuzeti u nastavku ove vijesti.    Opširnije »

7. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 31. siječnja 2018. godine, održat će se 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2017./2018. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Obavijest o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2017./2018. godinu. Odluka Općinskog načelnika Općine Funtana-Fontane, Obavijest Jedinstvenog upravnog odjela Općine Funtana-Fontane i Obrazac zahtjeva za sufinanciranje troškova prijevoza mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Sufinanciranje dopunskog zdravstvenog osiguranja umirovljenika u 2018. godini

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Obavijest o sufinanciranju dopunskog zdravstvenog osiguranja umirovljenika u 2018. godini. Odluka Općinskog načelnika Općine Funtana-Fontane, Obavijest Jedinstvenog upravnog odjela Općine Funtana-Fontane i Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje dopunskog zdravstvenog osiguranja mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu. Cjelokupna natječajna dokumentacija može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Godišnji plan raspisivanja javnih poziva i natječaja

Na temelju članka 8. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“, broj 26/15) i članka 14. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 08/15 i 07/17), Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane donio je Godišnji plan raspisivanja javnih poziva i natječaja Općine Funtana-Fontane za potpore provedbi programa i projekata od interesa za opće dobro u 2018. godini, koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Održana 6. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 20. prosinca 2017. godine, održana je 6. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Arhiva novosti (odaberite godinu)

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 |
Službeni glasnik Proračun

Kontakt

 • Adresa: Bernarda Borisija 2 52452 Funtana
 • Telefon: (052) 445 442
 • Faks: (052) 445 188
 • Email: funtana@funtana.hr

Radno vrijeme

 • PON 07:00 - 15:00
 • UTO 07:30 - 15:30
 • SRI 07:00 - 15:00
 • ČET 07:00 - 15:00
 • PET 07:00 - 15:00

Rad sa strankama

 • PON 11:00 - 15:00
 • UTO 11:30 - 15:30
 • SRI 08:00 - 12:00
 • ČET 08:00 - 12:00