Dodjela poklon paketa umirovljenicima prigodom uskršnjih blagdana

Prigodom nadolazećih uskršnjih blagdana, Općina Funtana-Fontane dodijelit će svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine Funtana-Fontane jednokratnu pomoć, odnosno prigodni poklon paket. Više informacija o dodjeli paketa dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Rezultati Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu

Na temelju članka 30. stavka 1. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“, broj 26/15) i članka 30. stavka 1. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 8/15 i 7/17), u nastavku ove vijesti objavljuju se rezultati Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu. Opširnije »

Natječaj za radna mjesta na određeno vrijeme - Usluga Poreč d.o.o.

U nastavku ove vijesti objavljuje se Natječaj trgovačkog društva Usluga Poreč d.o.o. za radna mjesta na određeno vrijeme.  Opširnije »

Izvođenje radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u naselju Funtana

U nastavku ove vijesti objavljuje se Obavijest o izvođenju radova na rekonstrukciji - izgradnji Vodovodnog ogranka „Funtana (stara jezgra) I faza“ u ulici Grgeti, dijelu ulice Frane Blečića, ulici Jurja Dobrile, dijelu Trga Sv. Bernarda i ulici Antice Gašparini u naselju Funtana. Građani se mole za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije za vrijeme izvođenja radova. Opširnije »

HPA - pomoć pri popunjavanju zahtjeva za poticaje u poljoprivredi za 2018. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Hrvatska poljoprivredna agencija, Područni ured Pazin, pruža pomoć prilikom popunjavanja obrazaca jedinstvenog zahtjeva za poticaje u poljoprivredi za 2018. godinu. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

8. sjednica Općinskog vijeća - najava

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine, održat će se 8. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 18,00 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća

Obaviještavaju se svi zainteresirani da je u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta održana informativna radionica na temu objave poziva „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća“. Cjelokupan sadržaj radionice dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Priopćenje u vezi mogućih vremenskih neprilika na području Istarske županije

U nastavku ove vijesti objavljuje se Priopćenje Stožera civilne zaštite Istarske županije u vezi mogućih vremenskih neprilika na području Istarske županije. Opširnije »

Javni poziv vlasnicima odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi ugrađen azbest kao građevni materijal

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane, temeljem članka 53. Zakona o održivom gospodarenju otpadom ("Narodne novine", broj 94/13) i članka 30. Pravilnika o građevinskom otpadu i otpadu koji sadrži azbest ("Narodne novine", broj 69/16), objavljuje Javni poziv vlasnicima odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi ugrađen azbest kao građevni materijal. Javni poziv i obrazac prijave građevina u kojima se nalazi azbest mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Održana 7. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 31. siječnja 2018. godine, održana je 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Ekološki vodič – Kako pravilno i odgovorno odlagati otpad

Obavještavaju se svi zainteresirani da se u nastavku ove vijesti može preuzeti "Ekološki vodič – Kako pravilno i odgovorno odlagati otpad".  Opširnije »

Dječje maškare u Funtani

Veseli i šareni šumski vilenjaci Kontići te njihovi prijatelji ježići razveselili su jučer nakratko mještane Funtane. Svoj posjet Općinskom načelniku sva djeca vrtića iz Funtane i Vrsara, njih sedamdesetak, začinili su pjesmom i stihovima. Nije ih omela ni kiša koja je uporno sipila jer Kontići i ježići kišu baš vole.  Opširnije »

Obavijest o početku kampanja za promociju ovogodišnjih natječaja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Obavještavaju se svi zainteresirani da počinje kampanja za promociju ovogodišnjih natječaja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. za Mjeru 4, 4.1.1. 'Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava', te Mjeru 6, po prvi put za tip operacije 6.2.1. 'Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti'. Za sudjelovanje na radionicama svi potencijalni korisnici mogu se registrirati putem poveznica koje su objavljene u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Radionica "Asertivna komunikacija"

Obavještavaju se svi zainteresirani da Ženska udruga za zdraviji život Loza Funtana organizira radionicu na temu "Asertivna komunikacija" koja će se održati dana 08. veljače 2018. godine s početkom u 17,00 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17. Poziv na radionicu može se preuzeti u nastavku ove vijesti.    Opširnije »

7. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 31. siječnja 2018. godine, održat će se 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Sufinanciranje dopunskog zdravstvenog osiguranja umirovljenika u 2018. godini

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Obavijest o sufinanciranju dopunskog zdravstvenog osiguranja umirovljenika u 2018. godini. Odluka Općinskog načelnika Općine Funtana-Fontane, Obavijest Jedinstvenog upravnog odjela Općine Funtana-Fontane i Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje dopunskog zdravstvenog osiguranja mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2017./2018. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Obavijest o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola za školsku 2017./2018. godinu. Odluka Općinskog načelnika Općine Funtana-Fontane, Obavijest Jedinstvenog upravnog odjela Općine Funtana-Fontane i Obrazac zahtjeva za sufinanciranje troškova prijevoza mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2018. godinu. Cjelokupna natječajna dokumentacija može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Godišnji plan raspisivanja javnih poziva i natječaja

Na temelju članka 8. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“, broj 26/15) i članka 14. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 08/15 i 07/17), Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane donio je Godišnji plan raspisivanja javnih poziva i natječaja Općine Funtana-Fontane za potpore provedbi programa i projekata od interesa za opće dobro u 2018. godini, koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Održana 6. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 20. prosinca 2017. godine, održana je 6. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Arhiva novosti (odaberite godinu)

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 |
Službeni glasnik Proračun

Kontakt

 • Adresa: Bernarda Borisija 2 52452 Funtana
 • Telefon: (052) 445 442
 • Faks: (052) 445 188
 • Email: funtana@funtana.hr

Radno vrijeme

 • PON 07:00 - 15:00
 • UTO 07:30 - 15:30
 • SRI 07:00 - 15:00
 • ČET 07:00 - 15:00
 • PET 07:00 - 15:00

Rad sa strankama

 • PON 11:00 - 15:00
 • UTO 11:30 - 15:30
 • SRI 08:00 - 12:00
 • ČET 08:00 - 12:00