Blagdanska čestitka

Čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2017. godinu želi Vam Općina Funtana-Fontane! Opširnije »

32. sjednica Općinskog vijeća - najava

U četvrtak, 22. prosinca 2016. godine, održat će se 32. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

Obavijest umirovljenicima općine Funtana-Fontane o podjeli božićnica

Prigodom nadolazećih božićnih blagdana, Općina Funtana-Fontane isplatit će svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine Funtana-Fontane jednokratnu novčanu naknadu, i to u gotovini u iznosu od 150,00 kuna po svakom umirovljeniku. Više informacija o samom preuzimanju novčane naknade dostupno je u nastavku ove vijesti i na oglasnim pločama Općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Održana svečana sjednica Općinskog vijeća

U petak, 09. prosinca 2016. godine, povodom 10. godišnjice osnutka Općine Funtana-Fontane, u Područnom dječjem vrtiću u Funtani održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane.  Opširnije »

Popis djece za novogodišnje paketiće

Obavještavaju se svi zainteresirani da će Općine Funtana-Fontane i Vrsar te Društvo Naša djeca Vrsar tradicionalno dodjeljivati poklon paketiće povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u utorak, 20. prosinca 2016. godine, u 16,00 sati u školskoj sportskoj dvorani u Vrsaru. Molimo roditelje djece predškolskog uzrasta, koja su navršila godinu dana te ne pohađaju jaslice ili vrtić, da provjere je li njihovo dijete na popisu za paketiće objavljenom u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Svečana sjednica Općinskog vijeća - najava

Povodom 10. godišnjice osnutka Općine Funtana-Fontane u petak, 09. prosinca 2016. godine, u Područnom dječjem vrtiću u Funtani, Ribarska 1/j, održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 13,00 sati.   Opširnije »

Poziv na Energetski dan Grada Pazina

Pozivaju se svi zainteresirani da se u subotu, 5. studenog 2016. godine, na Energetskom danu Grada Pazina informiraju o postizanju energetske učinkovitosti te o korištenju obnovljivih izvora energije. Raspored predavanja dostupan je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Humanitarni turnir za pomoć obitelji Zović

Sportsko-ribolovno društvo "Grma" Funtana poziva sve zainteresirane na 1. memorijalni kup Arturo Štifanić - humanitarni turnir za pomoć obitelji Zović, koji će se održati u nedjelju, 30. listopada 2016. godine, u Funtani. Program humanitarnog turnira dostupan je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana 30. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 27. rujna 2016. godine, održana je 30. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Obilježen Dječji tjedan u Funtani

Povodom Dječjeg tjedna, koji ove godine počinje u ponedjeljak, 3. listopada 2016., a završava u nedjelju, 9. listopada 2016. godine, djeca iz Područnog vrtića Funtana Dječjeg vrtića Tići Vrsar i Osnovne škole Vladimira Nazora Vrsar posjetila su Općinu Funtana-Fontane. Opširnije »

Humanitarna akcija "Svjetla dobrote - lampioni nad gradom"

U ime Lions kluba Poreč pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju u humanitarnoj akciji pod nazivom "Svjetla dobrote - lampioni nad gradom" kojom će se prikupljati sredstva za obitelj Zović iz Funtane, i to za obnovu njihove kuće koja je izgorjela u požaru 09. ožujka ove godine. Više informacija o humanitarnoj akciji dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Oglas za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2016./2017.

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i na ovim web stranicama objavljen Oglas za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2016./2017. Zahtjevi će se zaprimati do 04.11.2016. godine. Tekst Odluke, Oglasa, potreban obrazac i izjave mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Javni poziv za prijavu programa i projekata radi financiranja iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2017. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Javni poziv za prijavu programa i projekata radi financiranja iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2017. godinu. Cjelokupna natječajna dokumentacija može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

30. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 27. rujna 2016. godine, održat će se 30. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17. Opširnije »

Fešta od grmali

Obavještavaju se svi zainteresirani da u subotu, dana 17. rujna 2016. godine, Turistička zajednica općine Funtana i Općina Funtana-Fontane organiziraju 4. Feštu od grmali. Na rivi u Funtani pod šatorom šest ekipa od podne će pripremati brodet od grmali, a proglašenje najboljih bit će u 16,00 sati. Program manifestacije može se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Objava rezultata Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu

Na temelju članka 30. stavka 1. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“, broj 26/15) i članka 30. stavka 1. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 8/15), u nastavku ove vijesti objavljuju se rezultati Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu. Opširnije »

PRIJEVREMENI IZBORI ZA ZASTUPNIKE U HRVATSKI SABOR

Objava biračima Opširnije »

Održana 29. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U petak, 12. kolovoza 2016. godine, održana je 29. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice. Opširnije »

Natječaj za prijem radnika - Dječji vrtić Tići Vrsar

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Upravno vijeće Dječjeg vrtića Tići Vrsar objavilo Natječaj za prijem radnika na radno mjesto odgojitelja, medicinske sestre, psihologa i spremačice. Više informacija dostupno je u Natječaju koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

29. sjednica Općinskog vijeća - najava

U petak, 12. kolovoza 2016. godine, održat će se 29. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17. Opširnije »

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, 05. kolovoza 2016. godine, predstavnici Općine Funtana-Fontane, općinskog komunalnog poduzeća Puntica d.o.o. te 154. brigade HV-a odali su počast braniteljima palim u Domovinskom ratu položivši cvijeće i zapalivši svijeće pred centralnim križem na mjesnom groblju u Funtani.  Opširnije »

Objava biračima

Predsjednica Republike Hrvatske je dana 16. srpnja 2016. godine donijela Odluku o raspisivanju prijevremenih izbora za zastupnike u Hrvatski sabor. Izbori u Republici Hrvatskoj održat će se u nedjelju 11. rujna 2016. godine, a u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske u subotu 10. rujna 2016. i nedjelju 11. rujna 2016. godine. Objavu biračima s dodatnim pojašnjenjima možete preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana 28. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U četvrtak, 30. lipnja 2016. godine, održana je 28. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice. Opširnije »

Obavijest o prijemu djece u vrtić i jaslice za pedagošku 2016./2017. godinu

Dječji vrtić Tići Vrsar objavljuje spiskove djece za novu pedagošku 2016./2017. godinu. Pozivaju se roditelji na roditeljski sastanak koji će se održati prije početka nove pedagoške godine, dana 30. kolovoza 2016. godine. Više informacija o roditeljskom sastanku, kao i spiskovi djece, dostupni su u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Obavijest o dvokratnom radnom vremenu komunalno-prometnog redara

S ciljem poboljšanja komunalno-prometnog reda na području općine Funtana-Fontane tijekom turističke sezone, s dvokratnim je radom, dana 01. srpnja 2016. godine, započeo komunalno-prometni redar Jedinstvenog upravnog odjela Općine Funtana-Fontane. Više informacija o radnom vremenu istog i njegovi kontakt podaci dostupni su u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu. Cjelokupna natječajna dokumentacija može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Izmjene i dopune Godišnjeg plana raspisivanja javnih poziva

Na temelju članka 8. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (“Narodne novineˮ, broj 26/15) i članka 14. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 08/15) Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane objavljuje Izmjene i dopune Godišnjeg plana raspisivanja javnih poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu, koje se mogu preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

28. sjednica Općinskog vijeća - najava

U četvrtak, 30. lipnja 2016. godine, održat će se 28. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17. Opširnije »

Dan antifašističke borbe

Povodom Dana antifašističke borbe, 22. lipnja 2016. godine, predstavnici Općine Funtana-Fontane, općinskog komunalnog poduzeća Puntica d.o.o. te Udruge antifašističkih boraca položili su cvijeće na spomeniku poginulim borcima ispred zgrade stare škole u Funtani.  Opširnije »

Poziv za dostavu prijedloga za nagrade i priznanja Općine Funtana-Fontane u 2016. godini

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem na području općine Funtana-Fontane da upute svoje prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Općine Funtana-Fontane u 2016. godini.  Opširnije »

Humanitarna akcija ''Pomoć obitelji Zović''

U Poreču je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen humanitarni koncert u okviru humanitarne akcije „Pomoć obitelji Zović“, koji će se održati u nedjelju, 19.06.2016. godine u Gradskom kazalištu u Poreču, s početkom u 20 sati. Više informacija o održanoj konferenciji za medije i humanitarnoj akciji dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Humanitarni koncert za "Pomoć obitelji Zović"

Pučko otvoreno učilište Poreč i Općina Funtana-Fontane pozivaju sve zainteresirane na humanitarni koncert za "Pomoć obitelji Zović" koji će se održati u nedjelju, 19. lipnja 2016. godine, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč s početkom u 20,00 sati. Više informacija o humanitarnom koncertu dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Podrška Društvu invalida Poreč u akciji ''Pokloni čep i promijeni svijet''

Obavještavaju se svi zainteresirani kako Društvo invalida Poreč provodi akciju ''Pokloni čep i promijeni svijet''. Pozivaju se mještani Funtane da pruže podršku u realizaciji pokrenute akcije, odnosno u provedbi projekta ''Mobilni tim''. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Rezultati pisanog testiranja i intervjua

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane na radno mjesto Savjetnik za prostorno uređenje, gradnju i komunalne poslove objavljuje rezultate pisanog testiranja i intervjua te utvrđuje rang listu kandidata, koji se mogu preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Nastavak humanitarne akcije ''Pomoć obitelji Zović''

U Funtani je danas, u sklopu humanitarne akcije ''Pomoć obitelji Zović'', Rukometni klub Poreč dodijelio donaciju. Obitelji Zović, koja je izgubila kuću i najveći dio sve svoje imovine u požaru koji je izbio 9. ožujka ove godine, donirana je nova perilica za rublje. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane na radno mjesto Savjetnik za prostorno uređenje, gradnju i komunalne poslove objavljuje Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje i intervju), koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

''Fešta od sipa'' humanitarnog karaktera

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u subotu, 21. svibnja 2016. godine, u organizaciji Turističke zajednice Općine Funtana i Općine Funtana-Fontane, održati gastronomska manifestacija ''3. Fešta od sipa'', koja je ove godine humanitarnog karaktera. Sav prihod od fešte bit će uplaćen u korist obitelji Zović iz Funtane za obnovu izgorjele kuće. Više informacija o manifestaciji dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Subotnji derbi Funtana-Jadran u humanitarnom tonu

U subotu se u Funtani igra nogometni derbi Poreštine, u okviru 26. kola Međužupanijske nogometne lige Nogometnog središta Rijeka. Sastaju se domaćin Funtana i Jadran iz Poreča, a utakmica počinje u 17 sati, na igralištu NK Funtane. Ulaznice će se prodavati po uobičajenoj cijeni od 20 kuna, a ovom će prilikom sav prihod biti namijenjen humanitarnoj akciji „Pomoć obitelji Zović“. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Objavljen Javni natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u "Narodnim novinama", br. 42 od dana 04. svibnja 2016. godine objavljen Javni natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane, na radno mjesto Savjetnik za prostorno uređenje, gradnju i komunalne poslove - 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od 3 (tri) mjeseca.  Opširnije »

Natječaj za prijem djece - Dječji vrtić Tići Vrsar

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Dječji vrtić Tići Vrsar raspisao Natječaj za prijem djece u vrtić i jaslice za pedagošku 2016./2017. godinu. Više informacija dostupno je u Natječaju koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Odluka o dodjeli javnih površina

Na temelju članka 5. Pravilnika o korištenju javnih površina ("Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 03/15, 06/15 i Izmjena i dopuna Pravilnika KLASA: 011-01/15-01/9, 2167/07-03-31-16-3) te točke 6. Oglasa za dodjelu na korištenje javnih površina, raspisanog 08. travnja 2016. godine, Komisija za davanje na korištenje javnih površina objavljuje Odluku o dodjeli javnih površina, koja se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Manifestacije „Poslovni uzlet grada Poreča“ i „Festival poduzetništva i obrta“

Obavještavaju se svi zainteresirani da Grad Poreč-Parenzo, u suradnji s Poslovnim dnevnikom i Istarskom županijom, organizira besplatne poslovne edukacije „Poslovni uzlet grada Poreča“ koje će se održati 06. svibnja 2016. godine u „Teatrinu“ Zajednice Talijana Poreč, Trg slobode 6, Poreč. Isti dan na Trgu slobode bit će organiziran  i „Festival poduzetništva i obrta“,  na kojem će se moći degustirati i kupiti najbolji proizvodi domaćih izlagača tijekom cijeloga dana. Program manifestacije dostupan je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana 27. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 30. ožujka 2016. godine, održana je 27. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina.  Opširnije »

Humanitarna akcija ''Pomoć obitelji Zović''

U Funtani je jučer održana konferencija za medije na kojoj je predstavljena humanitarna akcija za obitelj Zović iz Funtane, koji su izgubili kuću i najveći dio sve svoje imovine u požaru koji je izbio 9. ožujka ove godine. Više informacija o humanitarnoj akciji dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane

Obavještavaju se svi zainteresirani da je pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje - Ispostava Poreč, na oglasnim pločama Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane na radno mjesto Računovodstveni referent. Opširnije »

Objava rezultata Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu

Na temelju članka 30. stavka 1. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“, broj 26/15) i članka 30. stavka 1. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 8/15), u nastavku ove vijesti objavljuju se rezultati Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu. Opširnije »

Uskrsna čestitka

Sretan i blagoslovljen Uskrs sa željom da Vam nadolazeće blagdansko vrijeme protekne u ozračju obiteljskog okupljanja, mira, veselja i sreće želi Vam Općina Funtana-Fontane! Opširnije »

Proljetna eko akcija 2016.

Obavještavaju se svi zainteresirani da komunalno poduzeće Usluga Poreč d.o.o. od petka 01. do nedjelje 03. travnja 2016. godine provodi proljetnu akciju prikupljanja i odvoza krupnog kućnog otpada na području općine Funtana-Fontane. U nastavku vijesti navedene su lokacije na kojima će biti postavljeni privremeni spremnici za odlaganje otpada. Opširnije »

27. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 30. ožujka 2016. godine, održat će se 27. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 18,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

Održana prezentacija natječaja za male projekte u zajednici ''Mali projekti za bolje sutra''

U utorak, 22. ožujka 2016. godine, u zgradi stare škole u Funtani održana je prezentacija natječaja za male projekte u zajednici ''Mali projekti za bolje sutra''. Opširnije »

Obavijest o sportskoj manifestaciji ''Laguna Poreč polumaraton''

Obavještavaju se svi zainteresirani da će Plava Laguna d.d. i Happy time d.o.o. u subotu 26.03.2016. godine organizirati prvi ''Laguna Poreč polumaraton'', međunarodnu sportsku manifestaciju za sve trkačke entuziaste. Više informacija o manifestaciji dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Obavijest o produženju roka prijave na Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

Obavještavaju se svi zainteresirani da se produžuje rok prijave na Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane na radno mjesto Savjetnik za prostorno uređenje, gradnju i komunalne poslove do zaključno s danom 25. ožujka 2016. godine. Odluka o izmjeni Javnog poziva može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Poziv na prezentaciju natječaja za male projekte u zajednici ''Mali projekti za bolje sutra''

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane predstavnike organizacija civilnog društva s područja Funtane, Vrsara i Poreča na prezentaciju natječaja “Mali projekti za bolje sutra”, koja će se održati u utorak, 22. ožujka 2016. godine, u 16:00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17. Više informacija o prezentaciji natječaja dostupno je u Pozivu koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Odobrena sredstva za projekt ''Uređenje plaže od Uvale Perila do Autokampa Bijela uvala''

''Uređenje plaže od Uvale Perila do Autokampa Bijela uvala'' projekt je Općine Funtana-Fontane za čiju je provedbu Ministarstvo turizma nedavno odobrilo 700.000,00 kuna bespovratnih sredstava. Više informacija o prijavljenom projektu dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane

U galeriji "Zgor murve" u Funtani u utorak je, 15. ožujka 2016. godine, održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane - najava

U utorak, 15. ožujka 2016. godine, održat će se konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane s početkom u 15,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane

Obavještavaju se svi zainteresirani da je pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje - Ispostava Poreč, na oglasnim pločama Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane na radna mjesta Računovodstveni referent te Savjetnik za prostorno uređenje, gradnju i komunalne poslove.  Opširnije »

Poziv na događaj “Info dani 2016.ˮ

Pozivaju se svi zainteresirani na događaj “Info dani 2016.ˮ u organizaciji Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, koji će se održati u Puli od 14. do 18. ožujka 2016. godine. Više informacija o događaju, kao i program istog, može se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana 26. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 16. veljače 2016. godine, održana je 26. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Rezultati izbora članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane

Temeljem članka 11. stavka 1. Zakona o savjetima mladih ("Narodne novine", broj 41/14) i članka 13. stavka 1. Odluke o osnivanju Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane ("Službeni glasnik Općine Funtana", broj 07/15) objavljuju se rezultati izbora članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti može se preuzeti Odluka o izboru članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane.  Opširnije »

26. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 16. veljače 2016. godine, održat će se 26. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

Dječje maškare u Funtani

Četrdesetak mališana iz skupina Prepelice i Kosići iz Područnog vrtića Funtana Dječjeg vrtića "Tići" Vrsar pokazalo je danas sve svoje umijeće i maštu kada su uz pomoć odgojiteljica mještane Funtane razveselili šarenim maskama osmišljenima na temu ''Spužva Bob Skockani'' te ''istarski gradovi i općine''. Opširnije »

Obavijest o obavljanju dimnjačarskih usluga

Obavještavaju se mještani da će od ponedjeljka, 08. veljače 2016. godine, ovlašteni dimnjačarski koncesionar MLD-USLUGE d.o.o., Ivana Generalića bb, Koprivnica, temeljem Zakona o zaštiti od požara (“Narodne novineˮ, broj 92/10) i Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova (“Službeni glasnik Općine Funtanaˮ, broj 01/15), vršiti redovne dimnjačarske usluge na području općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Poziv na radni sastanak - Predstavljanje mogućnosti financiranja projekata iz poljoprivrede i turizma

Pozivaju se svi zainteresirani građani s područja Općina Funtana i Vrsar te Grada Poreča na radni sastanak "Predstavljanje mogućnosti financiranja projekata iz poljoprivrede i turizma" u organizaciji Lokalne akcijske grupe (LAG) "Središnja Istra", koji će se održati u srijedu, 10. veljače 2016. godine s početkom u 16:00 sati u prostorima Udruženja obrtnika Poreč (Partizanska 5a). Više informacija o radnom sastanku dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Pozivi za dostavljanje ponuda za obavljanje poslova iz komunalne djelatnosti

Na temelju članka 15. Zakona o komunalnom gospodarstvu ("Narodne novine", broj  26/03 - pročišćeni tekst, 82/04, 178/04, 38/09, 79/09, 153/09, 49/11, 84/11, 90/11, 144/12, 94/13, 153/13, 147/14 i 36/15) te članaka 10. i 10.a. Odluke o komunalnim djelatnostima Općine Funtana - Fontane ("Službeni glasnik Općine Funtana", broj 6/07, 10/10, 2/12 i 7/14) Povjerenstvo za provedbu prikupljanja ponuda objavljuje Pozive za dostavljanje ponuda za obavljanje poslova iz komunalne djelatnosti na području općine Funtana-Fontane za 2016. godinu.  Opširnije »

Održana prezentacija Uredbe i radionica za pisanje i prijavu projekata na natječaj za programe javnih potreba Općine Funtana-Fontane

U srijedu, 13. siječnja 2016. godine, održana je prezentacija Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge te radionica za pisanje i prijavu projekata na natječaj za programe javnih potreba Općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu

Obaviještavaju se svi zainteresirani da Općina Funtana-Fontane objavljuje Javni poziv za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu. Cjelokupna natječajna dokumentacija može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Godišnji plan raspisivanja javnih poziva

Na temelju članka 8. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (“Narodne novineˮ, broj 26/15) i članka 14. Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 08/15) Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane objavljuje Godišnji plan raspisivanja javnih poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Funtana-Fontane za 2016. godinu, koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Održana 25. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 22. prosinca 2015. godine, održana je 25. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Poziv na prezentaciju Uredbe te radionicu za pisanje i prijavu projekata na natječaj za programe javnih potreba Općine Funtana-Fontane

Općina Funtana-Fontane i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva pozivaju sve zainteresirane predstavnike udruga na prezentaciju Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (“Narodne novineˮ, broj 26/15) te radionicu za pisanje i prijavu projekata na natječaj za programe javnih potreba Općine Funtana-Fontane (po novoj Uredbi). Više informacija o mjestu i vremenu održavanje prezentacije i radionice dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Obavijest o Izvješću o provjeri formalnih uvjeta prijavljenih kandidatura i Popisu važećih kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane

Odbor za izbor i imenovanja Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane obavještava sve zainteresirane da je na oglasnim pločama Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljeno Izvješće o provjeri formalnih uvjeta prijavljenih kandidatura s Popisom važećih kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Arhiva novosti (odaberite godinu)

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 |
Službeni glasnik Proračun

Kontakt

 • Adresa: Bernarda Borisija 2 52452 Funtana
 • Telefon: (052) 445 442
 • Faks: (052) 445 188
 • Email: funtana@funtana.hr

Radno vrijeme

 • PON 07:00 - 15:00
 • UTO 07:30 - 15:30
 • SRI 07:00 - 15:00
 • ČET 07:00 - 15:00
 • PET 07:00 - 15:00

Rad sa strankama

 • PON 11:00 - 15:00
 • UTO 11:30 - 15:30
 • SRI 08:00 - 12:00
 • ČET 08:00 - 12:00