Blagdanska čestitka

Čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2016. godinu želi Vam Općina Funtana-Fontane! Opširnije »

Poziv na dostavu projektnih prijedloga LAG "Središnja Istra"

Pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe s područja općine Funtana-Fontane da se uključe u izradu razvojne strategije Lokalne akcijske grupe „Središnja Istra“. Uključiti se možete slanjem Vaših projektnih prijedloga (ideja) putem obrasca koji možete preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane ili u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

25. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 22. prosinca 2015. godine, održat će se 25. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

Obavijest umirovljenicima općine Funtana-Fontane o podjeli božićnica

Prigodom nadolazećih božićnih blagdana, Općina Funtana-Fontane isplatit će svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine Funtana-Fontane jednokratnu novčanu naknadu, i to u gotovini u iznosu od 150,00 kuna po svakom umirovljeniku. Više informacija o samom preuzimanju novčane naknade dostupno je u nastavku ove vijesti i na oglasnim pločama Općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Program društveno poticane stanogradnje - provedba ankete

Obavještavaju se svi zainteresirani da će Općina Funtana-Fontane provesti anketu vezanu za Program društveno poticane stanogradnje. Anketni upitnik možete preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane ili u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Obavijest o Javnom pozivu za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane

Odbor za izbor i imenovanja Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane obavještava sve zainteresirane da je na oglasnim pločama Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Objavljen Natječaj za prodaju i zamjenu nekretnina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za prodaju i zamjenu nekretnina. Opširnije »

Predavanje o ranom otkrivanju raka debelog crijeva - obavijest

Obavještavaju se svi zainteresirani da će Gradsko društvo Crvenog križa Poreč u utorak, 01. prosinca 2015. godine, održati predavanje na temu "Ranim otkrivanje raka debelog crijeva čuvamo zdravlje i život", s početkom u 18,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Natječaj za zakup zemljišta u vlasništvu Općine Funtana-Fontane - obavijest

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za zakup zemljišta u vlasništvu Općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Održana 24. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 17. studenog 2015. godine, održana je 24. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

24. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 17. studenog 2015. godine, održat će se 24. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Rezultati Oglasa za dodjelu stipendija

Na temelju Odluke o utvrđivanju kriterija za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2015./2016. (“Službeni glasnik Općine Funtanaˮ, broj 07/15) te Oglasa za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2015./2016. (KLASA: 604-02/15-01/2, URBROJ: 2167/07-01-15-2 od dana 28. rujna 2015. godine), Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana-Fontane objavljuje Rezultate Oglasa za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2015./2016. Opširnije »

Obavijest o obavljanju dimnjačarskih usluga

Obavještavaju se mještani da će od petka, 06. studenog 2015. godine, ovlašteni dimnjačarski koncesionar MLD-USLUGE d.o.o., Ivana Generalića bb, Koprivnica, temeljem Zakona o zaštiti od požara (“Narodne novineˮ, broj 92/10) i Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova (“Službeni glasnik Općine Funtanaˮ, broj 01/15), vršiti redovne dimnjačarske usluge na području općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Uručena zahvalnica za darivanje krvi

Povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi u Republici Hrvatskoj, koji se obilježava 25. listopada, u Općini Funtana-Fontane svečano je uručena zahvalnica gđi. Grozdani Križan za 75 puta darovanu krv. U znak zahvalnosti za njezinu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku zahvalnicu joj je dodijelio Općinski načelnik Mladen Grgeta. Opširnije »

Rješenje o određivanju biračkih mjesta

Na temelju članka 61. točka 2. i članka 68. točka 1. Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor ("Narodne novine" br. 66/15 – pročišćeni tekst i 104/15 – Odluka i Rješenje Ustavnog suda Republike Hrvatske, broj U-I-1397/15) Izborno povjerenstvo VIII Izborne jedinice donijelo je Rješenje o određivanju biračkih mjesta, koje se može preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Objava biračima

Predsjednica Republike Hrvatske je dana 05. listopada 2015. godine donijela Odluku o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor. Izbori u Republici Hrvatskoj održat će se u nedjelju 8. studenoga 2015. godine, a u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske u subotu 07. studenoga 2015. i nedjelju 8. studenoga 2015. godine. Objavu biračima s dodatnim pojašnjenjima možete preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana 23. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U petak, 25. rujna 2015. godine, održana je 23. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Javna nabava - Dugoročni novčani kredit za financiranje „Rekonstrukcija stare škole u Funtani“

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u Elektroničkom oglasniku javne nabave, broj: 2015/S 002-0032557, objavljen Poziv za nadmetanje za dugoročni novčani kredit za financiranje „Rekonstrukcija stare škole u Funtani“ - projekt se financira sredstvima iz ESI fondova. Opširnije »

Natječaj za prijem radnika - Dječji vrtić Tići Vrsar

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Upravno vijeće Dječjeg vrtića Tići Vrsar objavilo Natječaj za prijem radnika na osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na radno mjesto pedagog - pripravnik te Natječaj za prijem radnika na radno mjesto odgojitelja i medicinske sestre. Više informacija dostupno je u natječajima koji se mogu preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Oglas za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2015./2016.

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane i na ovim web stranicama objavljen Oglas za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2015./2016. Zahtjevi će se zaprimati do 30.10.2015. godine. Tekst Odluke, Oglasa, potreban obrazac i izjave mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Obavijest udrugama o uvrštenju u programe javnih potreba za 2016. godinu

Obavještavaju se sve udruge da će se od ove godine Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga raspisivati sukladno odredbama Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge ("Narodne novine", broj 26/15). Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Pomoć izbjeglicama na području Republike Hrvatske - obavijest

Obavještavaju se svi zainteresirani da se Društvo “Naša djecaˮ Vrsar priključuje akciji Hrvatskog Crvenog križa koji prikuplja novčane i materijalne donacije za izbjeglice na području Republike Hrvatske. Popis artikala koji se prikupljaju u Osnovnoj školi “Vladimir Nazorˮ Vrsar te Dječjem vrtiću “Tićiˮ Vrsar dostupan je u nastavku ove vijesti te na oglasnoj ploči Općine Funtana-Fontane.  Opširnije »

23. sjednica Općinskog vijeća - najava

U petak, 25. rujna 2015. godine, održat će se 23. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Fešta od grmali

Obavještavaju se svi zainteresirani da u subotu, dana 19. rujna 2015. godine, Turistička zajednica Općine Funtana i Općina Funtana-Fontane organiziraju 3. Feštu od grmali. Na rivi u Funtani postavit će se veliki šator gdje će se ukupno šest ekipa natjecati u pripremanju brodeta od grmali. Natjecat će se ekipe iz Funtane, Poreča, Kaštelira i Savudrije. Program manifestacije može se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana svečana sjednica Općinskog vijeća

U srijedu, 19. kolovoza 2015. godine, povodom Dana Općine Funtana-Fontane i Dana iseljenih Funtanjana, na trgu ispred crkve Sv. Bernarda održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane.  Opširnije »

Održana 21. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U četvrtak, 13. kolovoza 2015. godine, održana je 21. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Natječaj za prijem radnika na radno mjesto

Upravno vijeće dječjeg vrtića Tići objavljuje natječaj za prijem radnika na radno mjesto. Opširnije »

Svečana sjednica Općinskog vijeća - najava

Povodom Dana Općine Funtana-Fontane i Dana iseljenih Funtanjana u srijedu, 19. kolovoza 2015. godine, na trgu ispred crkve Sv. Bernarda, održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća s početkom u 20,00 sati.   Opširnije »

21. sjednica Općinskog vijeća - najava

U četvrtak, 13. kolovoza 2015. godine, održat će se 21. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Čestitka za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Općinski načelnik i Općinsko vijeće Općine Funtana-Fontane upućuju iskrene čestitke u povodu obilježavanja 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. S izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske.  Opširnije »

Poziv za dostavu prijedloga za nagrade i priznanja Općine Funtana-Fontane

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem na području općine Funtana da upute svoje prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Općine Funtana-Fontane u 2015. godini.  Opširnije »

Obavijest o uvođenju prometnog redarstva

S ciljem poboljšanja prometnog reda na području općine Funtana s radom je, dana 07. srpnja 2015. godine, započelo prometno redarstvo. Nepropisno parkirana vozila stvaraju veliki problem na kolnicima, pješačkim prijelazima, pješačkim zonama, nogostupima i raskrižjima općine Funtana umanjujući razinu sigurnosti sudionika u prometu, stoga Vas pozivamo da iste i slične prekršaje ubuduće ne činite jer će se svaki prekršaj sankcionirati sukladno zakonskim ovlastima. Opširnije »

Obavijest o prijemu djece u vrtić i jaslice za pedagošku 2015./2016. godinu

Dječji vrtić Tići Vrsar objavljuje spiskove djece za novu pedagošku 2015./2016. godinu. Pedagoška godina započinje u utorak, 1. rujna 2015. godine. Pozivaju se roditelji na roditeljski sastanak koji će se održati prije početka nove pedagoške godine, dana 27. kolovoza 2015. godine. Više informacija o roditeljskom sastanku, kao i spiskovi djece, dostupni su u nastavku ove vijesti te na oglasnim pločama Općine Funtana-Fontane. Opširnije »

Održana 20. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U petak, 19. lipnja 2015. godine, održana je 20. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Dan antifašističke borbe

Povodom Dana antifašističke borbe, 22. lipnja 2015. godine, predstavnici Općine Funtana-Fontane i Udruge antifašističkih boraca položili su cvijeće na spomeniku poginulim borcima ispred zgrade stare škole u Funtani.  Opširnije »

Obavijest o Info brošuri "Mladi i mobilni"

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Udruga za mlade Alfa Albona - Labin, u sklopu projekta ''Mladi i mobilni'', izradila Info brošuru za mlade. Brošura je prilagođena mladima, a u njoj su objedinjeni svi podaci važni za informiranje o mobilnosti mladih na području EU, s naglaskom na ERASMUS + program. Više informacija dostupno je u Info brošuri koja se može preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

20. sjednica Općinskog vijeća - najava

U petak, 19. lipnja 2015. godine, održat će se 20. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Fešta od sipa

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u subotu, 13. lipnja 2015. godine, u organizaciji Turističke zajednice Općine Funtana, održati gastronomska manifestacija “2. Fešta od sipa”. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Javni poziv - obavljanje autotaksi prijevoza na području Općine Funtana

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Javni poziv za podnošenje zahtjeva za izdavanje dozvola za obavljanje autotaksi prijevoza na području Općine Funtana. Opširnije »

Ponovna javna rasprava o Prijedlogu "Izmjena i dopuna UPU-a građevinskog područja naselja Funtana i građevinskih područja ugostiteljsko-turističke namjene Funtana i Valkanela i građevinskog područja sportsko-rekreacijske namjene R6"

Objavljuje se ponovna javna rasprava o Prijedlogu "Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja naselja Funtana i građevinskih područja ugostiteljsko-turističke namjene Funtana i Valkanela i građevinskog područja sportsko-rekreacijske namjene R6". Ponovna javna rasprava trajat će od 27. svibnja 2015. godine do 05. lipnja 2015. godine.  Opširnije »

Održana 19. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 28. travnja 2015. godine, održana je 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Odluka o dodjeli javnih površina

Na temelju članka 5. Pravilnika o korištenju javnih površina ("Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 03/15) te točke 6. Oglasa za dodjelu na korištenje javnih površina raspisanog 22. travnja 2015. godine, Komisija za davanje na korištenje javnih površina objavljuje Odluku o dodjeli javnih površina, koja se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Proljetna eko akcija 2015.

Obavještavaju se svi zainteresirani da komunalno poduzeće Usluga Poreč d.o.o. od ponedjeljka 11. do nedjelje 17. svibnja 2015. godine provodi proljetnu akciju prikupljanja i odvoza krupnog kućnog otpada na području Općine Funtana. U nastavku vijesti navedene su lokacije na kojima će biti postavljeni privremeni spremnici za odlaganje otpada. Opširnije »

Natječaj za prijem djece - Dječji vrtić Tići Vrsar

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Dječji vrtić Tići Vrsar raspisao Natječaj za prijem djece u vrtić i jaslice za pedagošku 2015./2016. godinu. Više informacija dostupno je u Natječaju koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Javni poziv fizičkim osobama za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

Fond za zaštitiu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je javni poziv fizičkim osobama (građankama/građanima) za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća. Opširnije »

19. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 28. travnja 2015. godine, održat će se 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina.  Opširnije »

Eko akcija ''Neka moja Istra blista''

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u subotu, dana 25. travnja 2015. godine, u organizaciji Općine Funtana i Turističke zajednice Općine Funtana, održati tradicionalna eko akcija "Neka moja Istra blista". Okupljanje je predviđeno ispred prostorija Turističke zajednice Općine Funtana u 8,00 sati. Pozivaju se svi mještani da se odazovu u što većem broju i tako pomognu u uređenju našeg mjesta.  Opširnije »

Obavijest o aplikaciji

Obavještavaju se svi zainteresirani da se na Internet adresi www.trznica-trg.eu može pronaći "Domaća web tržnica" - mjesto izravne prodaje domaćih poljoprivrednih proizvoda. Putem aplikacije omogućena je neposredna komunikacija između proizvođača i kupaca poljoprivrednih proizvoda s područja Istre. Detaljnije informacije o samoj aplikaciji mogu se preuzeti u nastavku ove obavijesti. Opširnije »

Održana 18. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U ponedjeljak, 30. ožujka 2015. godine, održana je 18. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Natječaj za prijem radnika - Dječji vrtić Tići Vrsar

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Upravno vijeće Dječjeg vrtića Tići Vrsar objavilo Natječaj za prijem radnika na osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na radno mjesto odgojitelj - pripravnik. Više informacija dostupno je u Natječaju koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Obavijest o predavanju

Obavještavaju se svi zainteresirani da Dječji vrtić Tići Vrsar u suradnji sa Zdravim gradom Poreč poziva roditelje da sudjeluju u predavanju s refleksijom ''Izazovi roditeljstva – postavljanje granica'', koje će se održati dana 08. travnja 2015. godine, u vremenu od 17,00 do 18,30 sati, u prostoru Glazbene škole Vrsar (koncertna sala). Više informacija o samom predavanju dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Uskrsna čestitka

U ozračju nade i ljubavi najvećeg kršćanskog blagdana, Općina Funtana Vama i Vašim najdražima najiskrenije želi sretan i blagoslovljen Uskrs! Opširnije »

Izmjene Programa energetske obnove obiteljskih kuća

Prijave građana u sklopu Programa energetske obnove obiteljskih kuća za dobivanje bespovratnih sredstva odsad će se dostavljati direktno Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, umjesto dosadašnjeg modela prijave putem jedinica lokalne samouprave, odluka je koju je donijela Vlada Republike Hrvatske na sjednici održanoj u četvrtak, 26. ožujka 2015. godine. Kompletno priopćenje može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

18. sjednica Općinskog vijeća - najava

U ponedjeljak, 30. ožujka 2015. godine, održat će se 18. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24.  Opširnije »

Obavijest

Općina Funtana i Policijska postaja Poreč pozivaju vas na edukativnu tribinu „ZAŠTITIMO SVOJU IMOVINU“ koja će se održati u četvrtak, 26.03.2015. u 18,00 sati u prostorijama galerije Zgor murve, Ribarska 24.   Opširnije »

Rezultati Oglasa za dodjelu stipendija za poslijediplomski studij

Obavještavaju se svi zainteresirani da Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana objavljuje rezultate Oglasa za dodjelu stipendija za poslijediplomski studij u studijskoj godini 2014./2015..  Opširnije »

Održana 17. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U četvrtak, 19. veljače 2015. godine, održana je 17. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Oglas za dodjelu stipendija za poslijediplomski studij

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i na ovim web stranicama objavljen Oglas za dodjelu stipendija za poslijediplomski studij u studijskoj godini 2014./2015. Zahtjevi će se zaprimati do 06.03.2015. godine. Tekst Odluke, Oglasa, potreban obrazac i izjave mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Dječje maškare u Funtani

Tridesetak mališana iz Područnog vrtića Funtana Dječjeg vrtića "Tići" Vrsar pokazalo je danas sve svoje umijeće i maštu kada su uz pomoć odgojiteljica mještane Funtane razveselili šarenim maskama osmišljenima na temu ''proljetnih livada''.  Opširnije »

Uklonimo azbestne krovove u Funtani - najava predavanja

Obavještavaju se svi zainteresirani da će Udruga "Moj otok" iz Punta, dana 25. veljače 2015. godine, održati predavanje "Uklonimo azbestne krovove u Funtani" s početkom u 18,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17. Više informacija o samom predavanju dostupno je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

17. sjednica Općinskog vijeća - najava

U četvrtak, 19. veljače 2015. godine, održat će se 17. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 18,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24.  Opširnije »

Otvoren Područni vrtić Funtana

U ponedjeljak, 02. veljače 2015. godine, u Općini Funtana svečano je otvoren moderan dječji vrtić, Područni vrtić vrsarskog Dječjeg vrtića ''Tići''.  Opširnije »

Poziv za dostavljanje ponuda

Na temelju članka 15. Zakona o komunalnom gospodarstvu (''Narodne novine'', broj 26/03-pročišćeni tekst, 82/04, 110/04, 178/04, 38/09, 79/09, 153/09, 49/11, 84/11, 90/11, 144/12, 94/13, 153/13 i 147/14) i članka 10. Odluke o komunalnim djelatnostima Općine Funtana ("Službeni glasnik Općine Funtana", broj 06/07, 10/10, 02/12 i 07/14) Povjerenstvo za provedbu prikupljanja ponuda objavljuje Poziv za dostavljanje ponuda za obavljanje poslova iz komunalne djelatnosti na području Općine Funtana za 2015. godinu.  Opširnije »

Svečanost otvorenja Područnog vrtića Funtana - obavijest

Svečanost otvorenja Dječjeg vrtića Tići - Područnog vrtića Funtana održat će se dana 02. veljače 2015. godine s početkom u 10,30 sati u Funtani, Ribarska 1/j.  Opširnije »

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora - obavijest

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora. Opširnije »

Arhiva novosti (odaberite godinu)

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 |
Službeni glasnik Proračun

Kontakt

 • Adresa: Bernarda Borisija 2 52452 Funtana
 • Telefon: (052) 445 442
 • Faks: (052) 445 188
 • Email: funtana@funtana.hr

Radno vrijeme

 • PON 07:00 - 15:00
 • UTO 07:30 - 15:30
 • SRI 07:00 - 15:00
 • ČET 07:00 - 15:00
 • PET 07:00 - 15:00

Rad sa strankama

 • PON 11:00 - 15:00
 • UTO 11:30 - 15:30
 • SRI 08:00 - 12:00
 • ČET 08:00 - 12:00