Natječaj za prijem radnika - Područni vrtić Funtana

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Upravno vijeće Dječjeg vrtića «Tići» Vrsar objavilo Natječaj za prijem radnika na radno mjesto spremačice i pomoćne kuharice u Područnom vrtiću Funtana. Više informacija dostupno je u Natječaju koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana 16. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U ponedjeljak, 22. prosinca 2014. godine, održana je 16. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Blagdanska čestitka

Čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2015. godinu želi Vam Općina Funtana! Opširnije »

Rješenje o određivanju biračkog mjesta

Na temelju članka 23. stavka 2. Zakona o izboru predsjednika Republike Hrvatske ("Narodne novine", br. 22/92, 42/92 - ispr., 71/97, 69/04, 99/04 - ispr., 44/06, 24/11 i 128/14) Općinsko izborno povjerenstvo donijelo je Rješenje o određivanju biračkog mjesta na području Općine Funtana - Fontane, koje se može preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

16. sjednica Općinskog vijeća - najava

U ponedjeljak, 22. prosinca 2014. godine, održat će se 16. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24.  Opširnije »

Održana 15. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 09. prosinca 2014. godine, održana je 15. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Obavijest umirovljenicima Općine Funtana o podjeli božićnica

Prigodom nadolazećih božićnih blagdana, Općina Funtana isplatit će svim umirovljenicima s prebivalištem na području Općine Funtana jednokratnu novčanu naknadu, i to u gotovini u iznosu od 150,00 kuna po svakom umirovljeniku. Više informacija o samom preuzimanju novčane naknade dostupno je u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Rezultati pisanog testiranja i intervjua

Povjerenstvo za provedbu oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto savjetnik za pravne poslove objavljuje rezultate pisanog testiranja i intervjua, koji se mogu preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Izviješća o provedenim javnim raspravama

Sukladno članku 102. stavku 3. Zakona o prostornom uređenju ("Narodne novine", broj 153/13) objavljujemo Izviješće o javnoj raspravi o Prijedlogu Izmjena i dopuna UPU-a građevinskog područja ugostiteljsko-turističke namjene "Zelena laguna" i Izviješće o javnoj raspravi o Prijedlogu Izmjena i dopuna PPU-a Općine Funtana.  Opširnije »

Obavijest o izvođenju radova u naselju Mugeba - privremena prometna signalizacija

Obavještavaju se svi sudionici u prometu da će se na lokalnoj cesti LC 50091 dionica od rotora Molindrio do naselja Mugeba (obilazni pravac za vrijeme rekonstrukcije D 75 Molindrio - Žatika) izvoditi radovi na iskopu i polaganju optičkog kabela za naselje Mugeba. Radovi će se izvoditi od 05.12.2014. do 20.12.2014. u vremenu od 8:00 do 15:00 sati. Za vrijeme izvođenja radova promet će biti reguliran semaforima te će mjesto izvođenja radova biti označeno privremenom prometnom signalizacijom. Opširnije »

15. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 09. prosinca 2014. godine, održat će se 15. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,00 sati u galeriji "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24.  Opširnije »

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto savjetnik za pravne poslove objavljuje Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje i intervju), koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Objavljen Natječaj za prodaju nekretnina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za prodaju nekretnina. Opširnije »

Objava biračima

Vlada Republike Hrvatske je dana 20. studenoga 2014. godine donijela Odluku o raspisivanju izbora za Predsjednika Republike Hrvatske. Odluka je stupila na snagu 24. studenoga 2014. godine i objavljena je u “Narodnim novinama”, broj 137/14 od 21. studenoga 2014. godine. Za dan održavanja izbora određena je nedjelja, 28. prosinca 2014. godine. Objavu biračima s dodatnim pojašnjenjima možete preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Tečaj sigurnog rukovanja pesticidima za poljoprivrednike s područja Općine Funtana

Temeljem Zakona o održivoj uporabi pesticida ("Narodne novine", broj 14/14) te Pravilnika o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida ("Narodne novine", broj 142/12) svi poljoprivrednici, prodajni savjetnici i distributeri koji rukuju ili dolaze u dodir sa svim oblicima zaštitnih sredstava u poljoprivredi moraju imati položen ispit za sigurno rukovanje pesticidima i pravilnu primjenu pesticida po određenim modulima, kategorijama i potkategorijama, stoga Općinski načelnik Općine Funtana objavljuje Obavijest o održavanju tečaja/edukacije za poljoprivrednike s područja Općine Funtana.  Opširnije »

Obavijest o rekonstrukciji državne ceste D75 od rotora Žatika do uvale Molindrio – privremena regulacija prometa

Početkom idućeg tjedna Hrvatske ceste d.o.o. krenut će s rekonstrukcijom državne ceste D75 kroz Poreč, dionica od rotora kod groblja Žatika do rotora u uvali Molindrio, koja će za vrijeme radova biti zatvorena za sav promet. Za vrijeme trajanja radova na snazi će biti privremena prometna regulacija pa se svi sudionici u prometu mole za strpljenje i razumijevanje, da se pridržavaju iste te koriste obilazne pravce navedene u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Obavijest o dodjeli zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na području Općine Funtana

Agencija za poljoprivredno zemljište donijela je Odluke o dodjeli zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Funtana. Obavijest APZ-a o donesenim Odlukama može se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna UPU-a građevinskog područja ugostiteljsko-turističke namjene „Zelena laguna“ i s time povezanih Izmjena i dopuna PPU-a Općine Funtana

Sukladno članku 98. stavku 1. Zakona o prostornom uređenju ("Narodne novine", broj 153/13) objavljujemo Prijedlog Izmjena i dopuna UPU-a građevinskog područja ugostiteljsko-turističke namjene "Zelena laguna" i s time povezanih Izmjena i dopuna PPU-a Općine Funtana radi javnog uvida u postupku javne rasprave.  Opširnije »

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme

Obavještavaju se svi zainteresirani da je pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje - Ispostava Poreč, na oglasnim pločama Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto - Savjetnik za pravne poslove. Opširnije »

Rezultati Oglasa za dodjelu stipendija

Na temelju Odluke o utvrđivanju kriterija za dodjelu stipendija u školskoj godini 2014./2015. ("Službeni glasnik Općine Funtana", broj 04/14) te Oglasa za dodjelu stipendija u školskoj godini 2014./2015. (KLASA: 604-02/14-01/2, URBROJ: 2167/07-01-14-1 od dana 29.09.2014. godine), Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana objavljuje rezultate Oglasa za dodjelu stipendija u školskoj godini 2014./2015. Opširnije »

Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna UPU-a građevinskog područja ugostiteljsko-turističke namjene „Zelena laguna“ i s time povezanih Izmjena i dopuna PPU-a Općine Funtana

Objavljuje se javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja ugostiteljsko-turističke namjene „Zelena laguna“ i s time povezanih Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Funtana. Javna rasprava trajat će od 17. do 24. studenog 2014. godine.  Opširnije »

Koncesija za obavljanje komunalne djelatnosti - dimnjačarski poslovi na području Općine Funtana - obavijest

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u Elektroničkom oglasniku javne nabave, broj: 2014/S 01K-0047651, objavljena Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti - dimnjačarski poslovi na području Općine Funtana.  Opširnije »

Održana 14. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 30. rujna 2014. godine, održana je 14. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Oglas za dodjelu stipendija u školskoj godini 2014./2015.

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i na ovim web stranicama objavljen Oglas za dodjelu stipendija u školskoj godini 2014./2015. Zahtjevi će se zaprimati do 31.10.2014. Tekst odluke, oglasa, potreban obrazac i izjave mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Ženski pjevački zbor ''Mendule'' - upis novih članova

Ženski pjevački zbor ''Mendule'' iz Vrsara vrši upis novih članova. Svi koji vole pjevanje i druženje mogu se javiti u prostorije zbora u Ul. Rade Končara 15, ponedjeljkom i srijedom od 20,00 sati, ili na broj 091 396 1109.  Opširnije »

14. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 30. rujna 2014. godine, održat će se 14. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Fešta od grmali

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u subotu, 20. rujna 2014. godine, u organizaciji Općine Funtana i Turističke zajednice Općine Funtana, na rivi održati druga gastronomska manifestacija ''Fešta od grmali''. Program manifestacije može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Poziv na predstavljanje „Akcijskog plana energetski održivog razvoja Općine Funtana“

Pozivaju se svi zainteresirani na predstavljanje prijedloga dokumenta „Akcijski plan energetski održivog razvoja Općine Funtana-Fontane“ koje će se održati u ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine, s početkom u 11,00 sati na adresi Istarska 17, Funtana (u prostorijama stare škole). Prijedloge izmjena i dopuna predloženog dokumenta bit će moguće dati u pisanom obliku osobno ili poštom na adresu Općina Funtana, Bernarda Borisia 2, Funtana ili elektroničkim putem na e-mail funtana@funtana.hr zaključno s danom 13. listopad 2014. godine.  Opširnije »

Poziv svim korisnicima proračunskih sredstava

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Poziv svim potencijalnim korisnicima proračunskih sredstava Općine Funtana za 2015. godinu. Opširnije »

Župan sa suradnicima u obilasku Općine Funtana

Istarski župan Valter Flego zajedno sa suradnicima - načelnikom Županijske uprave Istarske županije Valerijom Drandićem, pročelnikom za održivi razvoj Josipom Zidarićem, pročelnikom za decentralizaciju, lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu, prostorno uređenje i gradnju Marinom Grgetom i pročelnicom za međunarodnu suradnju i europske poslove Patrizijom Bosich, posjetio je danas Općinu Funtana gdje se susreo s načelnikom Mladenom Grgetom i suradnicima.  Opširnije »

Poziv na roditeljski sastanak - DV "Tići"

Obavještavaju se roditelji polaznika Dječjeg vrtića "Tići" da će se u srijedu, 27. kolovoza 2014. godine, s početkom u 18,00 sati u prostorijama Dječjeg vrtića "Tići" održati roditeljski sastanak povodom početka nove pedagoške godine.  Opširnije »

Dan Općine Funtana: Uskoro dovršenje vrtića

U srijedu, 20. kolovoza 2014. godine, povodom Dana Općine Funtana i Dana iseljenih Funtanjana, na trgu ispred crkve Sv. Bernarda održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana.  Opširnije »

Održana 12. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 13. kolovoza 2014. godine, održana je 12. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Svečana sjednica Općinskog vijeća - najava

Povodom Dana Općine Funtana i Dana iseljenih Funtanjana u srijedu, 20. kolovoza 2014. godine, na trgu ispred crkve Sv. Bernarda održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća s početkom u 20,00 sati.   Opširnije »

Obavijest o poništenju javnog natječaja

Na temelju članka 24. stavka 5. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (“Narodne Novine” broj 86/08 i 61/11), Općinski načelnik Općine Funtana donosi Odluku o poništenju javnog natječaja za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana.  Opširnije »

Četrnaest obitelji i samaca dobilo ključeve stanova

Četrnaest vlasnika preuzelo je danas ključeve svojih stanova u tri zgrade u Dalmatinskoj ulici u Funtani, izgrađenih u sklopu programa poticane stanogradnje (POS). Opširnije »

12. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 13. kolovoza 2014. godine, održat će se 12. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Odluka o zakupu zemljišta u vlasništvu Općine Funtana

Na temelju članka 8. Pravilnika o davanju u zakup zemljišta u vlasništvu Općine Funtana ("Službeni glasnik Općine Funtana", broj 1/13 i 3/13), članka 57. Statuta Općine Funtana (''Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 2/13) i Zapisnika Komisije za davanje u zakup zemljišta u vlasništvu Općine Funtana od dana 16. srpnja 2014. godine, Općinski načelnik Općine Funtana objavljuje Odluku o zakupu zemljišta u vlasništvu Općine Funtana, koja se može preuzeti u nastavku ove vijesti.   Opširnije »

Javni poziv za dodjelu zakupa za državno poljopr. zemljište na području Općine Funtana

Agencija za poljoprivredno zemljište dana 14. srpnja objavila je Javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Funtana. Tekst Javnog poziva s pripadajućim prilozima može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Održana 11. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U utorak, 08. srpnja 2014. godine, održana je 11. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani Zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Objavljen Javni natječaj za prijam u službu

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u "Narodnim novinama", broj 82 od dana 09. srpnja 2014. godine, objavljen Javni natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana - računovodstvenog referenta. Prima se računovodstveni referent-1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno nepuno radno vrijeme (4 sata) - u Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana uz probni rad od 3 mjeseca. Opširnije »

Natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Funtana - obavijest

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Funtana. Opširnije »

11. sjednica Općinskog vijeća - najava

U utorak, 08. srpnja 2014. godine, održat će se 11. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 18,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17.  Opširnije »

Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina.  Opširnije »

Poziv za dostavu prijedloga za nagrade i priznanja Općine Funtana

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem na području Općine Funtana da upute svoje prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Općine Funtana u 2014. godini.  Opširnije »

Anketni upitnik - Lokalni energetski razvoj

U svrhu izrade Akcijskog plana energetski održivog razvoja Općine Funtana provodi se anketiranje građana s područja Funtane, kao dio projekta Lokalni energetski razvoj, kojeg provodi Društvo za oblikovanje održivog razvoja iz Zagreba, u suradnji s partnerskim udrugama i Lokalnom akcijskom grupom UNA. Planom će se predložiti mjere koje Općina Funtana može poduzeti za uštedu energije za općinu i stanovnike, čime će se poboljšati energetska slika općine i kvaliteta života stanovnika te osloboditi proračunska sredstva za druga ulaganja.  Opširnije »

Dan antifašističke borbe

Povodom Dana antifašističke borbe, 22. lipnja 2014. godine, predstavnici Općine Funtana i Udruge antifašističkih boraca položili su cvijeće na spomeniku poginulim borcima ispred zgrade stare škole u Funtani.  Opširnije »

Humanitarna fešta

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u subotu, 14. lipnja 2014. godine, u organizaciji Općine Funtana i Turističke zajednice Općine Funtana, u suradnji s Crvenim križem Funtane te lokalnim udrugama i sportskim klubovima, održati humanitarna fešta "Funtana srcem za Slavoniju".  Opširnije »

Poziv na sudjelovanje u radionici

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u utorak 10. lipnja 2014. godine, s početkom u 17,00 sati na adresi Istarska 17, Funtana (u prostorijama stare škole), održati radionica „Izrada Plana energetski održivog razvoja Općine Funtana“. Poziv na sudjelovanje i program radionice može se preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina.  Opširnije »

POS - Konačna lista reda prvenstva

Temeljem članka 23. Odluke o kriterijima i mjerilima za kupnju stana (''Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 01/11), Općinski načelnik Općine Funtana objavljuje Konačnu listu reda prvenstva za program poticane stanogradnje u Općini Funtana, koja se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Objavljen natječaj za prodaju nekretnine

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za prodaju nekretnine. Opširnije »

Koncesija za prijevoz putnika cestovnim (turističkim) vlakom na području Općine Funtana - obavijest

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u Elektroničkom oglasniku javne nabave, broj: 2014/S 01K-0027110, objavljena Obavijest o namjeri davanja koncesije za prijevoz putnika cestovnim (turističkim) vlakom na području Općine Funtana. Opširnije »

Obavijest o izradi Izmjena i dopuna UPU-a i PPU-a

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u tijeku izrada Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja ugostiteljsko-turističke namjene “Zelena laguna” i s time povezanih Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Funtana. Obavijest o njihovoj izradi može se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Održana 10. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U srijedu, 21. svibnja 2014. godine, održana je 10. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani Zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Poziv na edukaciju

Obavještavaju se svi zainteresirani da Grad Poreč-Parenzo i gradsko trgovačko društvo ''Parentium d.o.o.'' pozivaju obrtnike, poduzetnike i druge zainteresirane osobe na edukaciju na temu ''EU programi i ostali izvori financiranja projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije'' koja će se održati u petak, 30. svibnja 2014. godine, od 10,00 do 15,30 sati u Velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo. Poziv, program i prijavni obrazac za edukaciju mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

POS - Prijedlog Liste reda prvenstva

Temeljem članka 21. i 22. Odluke o kriterijima i mjerilima za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 1/11) Povjerenstvo za provedbu programa poticane stanogradnje objavljuje Prijedlog Liste reda prvenstva, koja se može preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Pomoć poplavljenim područjima

Apel za pomoć stanovništvu poplavljenih područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije Gradskog društva Crvenog križa Poreč može se preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

10. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 21. svibnja 2014. godine, održat će se 10. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 18,00 sati u prostorijama galerije ''Zgor murve'' u Funtani, Ribarska 24.  Opširnije »

Rješenje o određivanju biračkog mjesta

Na temelju članka 32. i 33. Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske ("Narodne novine", broj 92/10., 23/13. i 143/13.), Županijsko izborno povjerenstvo Istarske županije donijelo je Rješenje o određivanju biračkog mjesta na području Općine Funtana - Fontane, koje se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina. Opširnije »

Natječaj za prijem djece u vrtić i jaslice

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Dječji vrtić ''Tići'' Vrsar raspisao Natječaj za prijem djece u vrtić i jaslice za pedagošku 2014./15. godinu, koji se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Objavljen natječaj za prodaju nekretnina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Natječaj za prodaju nekretnina.  Opširnije »

Fešta od sipa

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u subotu, 03. svibnja 2014. godine, u organizaciji Turističke zajednice Općine Funtana, održati nova gastronomska manifestacija “Fešta od sipa”. Na rivi u Funtani postavit će se veliki šator gdje će se ukupno šest ekipa natjecati u pripremanju šuga od sipa. Četiri domaće ekipe te dvije ekipe iz Savudrije - Umaga i Tara pokazat će svoje kulinarsko umijeće. Program gastronomske manifestacije dostupan je u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Uspješna suradnja funtanjanske Udruge ''Loza'' i višnjanske Udruge ''ViKa''

U ponedjeljak, 21. travnja 2014. godine, u Funtani u galeriji ''Zgor murve'' zatvorena je izložba radova članova Udruge ''ViKa'' (Višnjanska kreativa). Opširnije »

Odluka o dodjeli javnih površina

Na temelju članka 5. Pravilnika o korištenju javnih površina ("Službeni glasnik Općine Funtana'', broj 04/10) te točke 7. Oglasa za dodjelu na korištenje javnih površina raspisanog 10. travnja 2014. godine, Općinski načelnik objavljuje Odluku o dodjeli javnih površina, koja se može preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

Eko akcija ''Neka moja Istra blista''

Obavještavaju se svi zainteresirani da će se u subotu 26. travnja 2014. godine, u organizaciji Općine Funtana i Turističke zajednice Općine Funtana, održati tradicionalna eko akcija "Neka moja Istra blista", koja je ove godine posvećena zaštićenim i ugroženim životinjskim i biljnim vrstama. Okupljanje je predviđeno ispred prostorija Turističke zajednice Općine Funtana u 8,00 sati. Pozivaju se svi mještani da se odazovu u što većem broju i tako pomognu u uređenju našeg mjesta. Opširnije »

Uskrsna čestitka

Sretan i blagoslovljen Uskrs, uz iskrene želje da Vam nadolazeći blagdani proteknu u miru, blagostanju i veselju s Vašim najbližima, želi Vam Općina Funtana! Opširnije »

Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina. Opširnije »

Javni natječaj - Program POS-a

Objavljuje se ''Javni natječaj za podnošenje zahtjeva za kupnju preostalih 4 (četiri) garsonijera iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) radi utvrđivanja Liste reda prvenstva''. U nastavku ove vijesti možete preuzeti raspisani javni natječaj, kao i obrazac za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz programa POS-a.  Opširnije »

Održana 9. sjednica Općinskog vijeća - izvještaj

U četvrtak, 27. ožujka 2014. godine, održana je 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana. U nastavku ove vijesti objavljuje se neverificirani zapisnik s održane sjednice.  Opširnije »

Objava biračima

Predsjednik Republike Hrvatske je dana 18. ožujka 2014. godine donio Odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Odluka je stupila na snagu danom objave, a objavljena je u “Narodnim novinama” broj 36/14 od 21. ožujka 2014. godine. Za dan održavanja izbora određena je nedjelja, 25. svibnja 2014. godine. Objavu biračima s dodatnim pojašnjenjima možete preuzeti u nastavku ove vijesti.  Opširnije »

9. sjednica Općinskog vijeća - najava

U četvrtak, 27. ožujka 2014. godine, održat će se 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 18,00 sati u prostorijama galerije ''Zgor murve'' u Funtani, Ribarska 24.  Opširnije »

Čestitka povodom Međunarodnog dana žena

Povodom Međunarodnog dana žena Općina Funtana upućuje svim ženama iskrene čestitke uz želju da im svi dani u godini budu puni sreće, osmjeha i radosti!  Opširnije »

Poziv na javnu prezentaciju

Hrvatske šume d.o.o. pozivaju predstavnike Grada Poreča, Općine Vrsar i Općine Funtana, predsjednike Mjesnih odbora, predstavnike lokalnih DVD-ova te zainteresirane šumovlasnike na javnu prezentaciju izrade Programa gospodarenja Gospodarskom jedinicom ''Vrsarske šume'', koja će se održati u četvrtak 06. ožujka 2014. godine u 18,00 sati u društvenom domu u Gradini. Poziv na javnu prezentaciju možete preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Zajednička sjednica općinskih i gradskog vijeća - najava

U ponedjeljak, 03. ožujka 2014. godine, održat će se zajednička sjednica Općinskih vijeća Općine Tar-Vabriga-Torre-Abrega, Općine Vrsar-Orsera i Općine Funtana-Fontane te Gradskog vijeća Grada Poreča-Parenzo s početkom u 18,00 sati u velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo, Obala maršala Tita 5/1.  Opširnije »

Početak gradnje dječjeg vrtića u Funtani

Prije nekoliko dana počela je gradnja dječjeg vrtića u Funtani u koji će mališani krenuti za otprilike godinu dana. Ovim će projektom Funtana nakon gotovo deset godina ponovno dobiti predškolsku ustanovu koja će kao i nekada djelovati kao područni odjel vrsarskog vrtića Tići.  Opširnije »

Poziv za dostavljanje ponuda

Na temelju članka 15. Zakona o komunalnom gospodarstvu (“Narodne novine”, broj  26/03 - pročišćeni tekst, 82/04, 178/04, 38/09, 79/09, 153/09, 49/11, 84/11, 90/11, 144/12 i 94/13) i članka 10. Odluke o komunalnim djelatnostima Općine Funtana (“Službeni glasnik Općine Funtana”, broj 06/07, 10/10 i 02/12) Povjerenstvo za provedbu prikupljanja ponuda objavljuje Poziv za dostavljanje ponuda za obavljanje poslova iz komunalne djelatnosti na području Općine Funtana za 2014. godinu.  Opširnije »

Marijana Liović prvakinja Hrvatske u kuglanju

Marijana Liović prvakinja je Hrvatske u kuglanju. U porečkom finalu bila je bolja od svoje klupske kolegice Nataše Ravnić-Gašparini, na prvenstvu održanom na kuglani SRC-a Mlaka u Rijeci, u sjajnoj atmosferi sportskog navijanja za svaki dobro odigran hitac svih igračica.  Opširnije »

Veliki uspjeh ŠN Funtana-Vrsar na Šampion Junior Kupu

Od 9. do 12. siječnja u Sarajevu je održan 7. Internacionalni malonogometni turnir “Šampion Junior Kup 2014″. Najveći regionalni dječji turnir okupio je više od 120 momčadi iz cijele regije, a iz Istre su u Bosnu i Hercegovinu putovali mali nogometaši iz Fažane, Labina, Poreča, Funtane/Vrsara i Vodnjana. Opširnije »

Ponovna javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna UPU-a građevinskog područja naselja Funtana

Objavljuje se ponovna javna rasprava o Prijedlogu "Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja naselja Funtana". Javna rasprava trajat će od 15. do 22. siječnja 2014. godine.  Opširnije »

Arhiva novosti (odaberite godinu)

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 |
Službeni glasnik Proračun

Kontakt

 • Adresa: Bernarda Borisija 2 52452 Funtana
 • Telefon: (052) 445 442
 • Faks: (052) 445 188
 • Email: funtana@funtana.hr

Radno vrijeme

 • PON 07:00 - 15:00
 • UTO 07:30 - 15:30
 • SRI 07:00 - 15:00
 • ČET 07:00 - 15:00
 • PET 07:00 - 15:00

Rad sa strankama

 • PON 11:00 - 15:00
 • UTO 11:30 - 15:30
 • SRI 08:00 - 12:00
 • ČET 08:00 - 12:00