Blagdanska čestitka

Čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2014. godinu želi Vam Općina Funtana! Opširnije »

Skup građana

Na temelju članka 57. Statuta Općine Funtana (“Službeni glasnik Općine Funtana”, broj 02/13), Općinski načelnik Općine Funtana saziva Skup građana koji će se održati u ponedjeljak, 23.12.2013. godine u 17.00 sati u prostorijama galerije „Zgor murve“ u Funtani, Ribarska 24, na temu “Djelatnost primarne zdravstvene zaštite na području Općine Funtana”.  Opširnije »

Obavijest umirovljenicima Općine Funtana o podjeli božićnica

Općina Funtana obavještava sve umirovljenike s područja Općine da će se u četvrtak, 19.12.2013. godine, vršiti podjela božićnica u prostorijama stare škole u Funtani, Istarska 17, od 9,00 do 12,00 sati. Opširnije »

7. sjednica Općinskog vijeća - najava

U petak, 20. prosinca 2013. godine, održat će se 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,00 sati u prostorijama galerije ''Zgor murve'' u Funtani, Ribarska 24.  Opširnije »

Poziv na radionicu

Pozivamo Vas na sudjelovanje u radionici ''Energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije: mogućnosti uštede i financiranja investicija'' koja će se održati u subotu 14. prosinca 2013. godine u prostorijama Edukacijskog centra Višnjan. Poziv na radionicu i njezin program možete preuzeti u nastavku ove vijesti. Opširnije »

Javna rasprava o prijedlogu proračuna Općine Funtana za 2014. godinu

Općinsko vijeće Općine Funtana na svojoj sjednici održanoj dana 04. prosinca 2013. godine utvrdilo je prijedlog proračuna Općine Funtana za 2014. godinu s projekcijama za 2015. i 2016. godinu te ga upućuje na javnu raspravu. Javna rasprava traje zaključno do srijede, 11. prosinca 2013. godine do 15:00 sati. Opširnije »

6. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 4. prosinca 2013. godine, održat će se 6. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,00 sati u prostorijama galerije ''Zgor murve'' u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

Anketa - projekt razvoja sustava navodnjavanja

S ciljem unapređenja poljoprivredne proizvodnje, Općina Funtana u suradnji s Upravnim odjelom za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu Istarske županije, Hrvatski vodama i ostalim jedinicama lokalne samouprave, provodi projekte razvoja sustava navodnjavanja u Istarskoj županiji, koji obuhvaćaju planiranje i izgradnju površinskih (mini) akumulacija s pratećom infrastrukturom, a sve temeljem Plana navodnjavanja Istarske županije (Službene novine IŽ, br. 1/2008). Opširnije »

Državni referendum 2013.

05.11.2013. - Objavljen Oglas za dodjelu stipendija za poslijediplomski studij

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i na ovim web stranicama objavljen Oglas za dodjelu stipendija za poslijediplomski studij. Tekst oglasa, potreban obrazac i izjave možete preuzeti u nastavku ove vijesti. Zahtjevi će se zaprimati do 20.11.2013. Opširnije »

Rezultati pisanog testiranja

5. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 09. listopada 2013. godine, održat će se 5. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,30 sati u prostorijama galerije "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

30.09.2013. - Objavljen Oglas za dodjelu stipendija u školskoj godini 2013./2014.

Obavještavaju se svi zainteresirani, da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i na ovim web stranicama, objavljen Oglas za dodjelu stipendija u školskoj godini 2013./2014.Tekst oglasa, potreban orbazac i izjave možete preuzeti u nastavku ove vijesti.Zahtjevi će se zaprimati do 31.10.2013. Opširnije »

4. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 25. rujna 2013. godine, održat će se 4. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 17,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17. Opširnije »

Fešta od grmali

Fešta od grmali održat će se u subotu 21.9.2013. u Funtani, na rivi. Organizatori su Turistička zajednica općine Funtana i Općina Funtana. Na rivi u Funtani, pod šatorom, ukupno šest ekipa natjecat će se u pripremanju brodeta od grmali (grmalji ili grancipoveri). Natjecat će se: ugostitelji iz Funtane – restoran Barba Čižo, restoran Histria, restoran Marina i restoran Tonia, te ekipa Sportsko-ribolovnog društva „Grma“ i ekipa ženske Udruge za zdraviji život “Loze”. Opširnije »

Objavljen Javni natječaj za prijam u službu

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u "Narodnim novinama", br. 117 od 18. rujna 2013. goodine ovjavljen Javni natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana -vježbenika/vježbenice. Prima se vježbenik/vježbenica – Tajnik/Tajnica Općinskog vijeća-1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme - u Jedinstveni upravni odjel Općine Funtana za obavljanje vježbeničkog staža na vrijeme od 12 mjeseci. Opširnije »

Poziv svim korisnicima proračunskih sredstava

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i nastavku ove vijesti objavljen Poziv svim potencijalnim korisnicima proračunskih sredstava Općine Funtana za 2014. godinu. Opširnije »

Polaganje kamena temeljca za izgradnju POS stanova - najava

U petak, 30. kolovoza 2013. godine na lokaciji u Dalmatinskoj ulici u Funtani, s početkom u 11,50 sati obavit će se svečanost polaganja kamena temeljca za izgradnju tri višestambene građevine prema provedbenom programu društveno popticane stanogradnje - POS. Opširnije »

Dan Općine Funtana: Uskoro kamen temeljac za POS

Sedmodnevni program kojim Funtanjani obilježavaju blagdan svog zaštitnika sv. Bernarda i Dan općine, ali i dan iseljenih sumještana, započeo je sinoćnjom svečanom sjednicom Općinskog vijeća ispred župne crkve. Opširnije »

Svečana sjednica Općinskog vijeća - najava

Povodom Dana Općine Funtana i Dana iseljenih Funtanjana, u ponedjeljak 19. kolovoza 2013. godine na trgu ispred crkve Sv.Bernarda održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća s početkom u 20,00 sati.   Opširnije »

Sječanje na poginulog hrvatskog branitelja Stipana Liovića

Povodom obilježavanja 18. godišnjice pogibije na mjesnom groblju u Funtani položeno je cvijeće i zapaljene svijeće na grob poginulog hrvatskog branitelja Stipana Liovića. Opširnije »

Izjave nezavisnih članova predstavničkog tijela Općine Funtana za razdoblje od 01.01. - 30.06.2013. godine

Sukladno odredbama Zakona o finaciranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe, nezavisni članovi predstavničkog tijela Općine Funtana objavljuju Izjave o financiranju političkih aktivnosti za razdoblje od 01.01. - 30.06.2013. godine Opširnije »

2. sjednica Općinskog vijeća - najava

U četvrtak, 11. srpnja 2013. godine, održat će se 2. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 18,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17. Opširnije »

Izvješće o troškovima izbora

  Općinsko izborno povjerenstvo Općine Funtana objavljuje izvješće o visini troškova lokalnih izbora i načinu njihova korištenja u Općini Funtana. Opširnije »

Proslava ulaska u EU

Općina Funtana i Turistička zajednica Općine Funtana pozivaju vas na proslavu ulaska Hrvatske u EU. Proslava će se održati u nedjelju, 30.06.2013. godine na rivi u Funtani s početkom u 20,00 sati. Opširnije »

Poziv za dostavu prijedloga za nagrade i priznanja Općine Funtana

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe sa prebivalištem, odnosno sjedištem na području općine Funtana da upute svoje prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Općine Funtana u 2013. godini. Opširnije »

Dan antifašističke borbe

Povodom Dana antifašističke borbe predstavnici Općine Funtana položili su cvijeće na spomeniku poginulim borcima ispred zgrade stare škole u Funtani. Opširnije »

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća - najava

U petak, 14. lipnja 2013. godine, održat će se prva, konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana s početkom u 18,00 sati u zgradi stare škole u Funtani, Istarska 17. Opširnije »

LOKALNI IZBORI 2013. - objava konačnosti rezultata

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Funtana objavljuje konačne rezultate lokalnih izbora za Općinsko vijeće i Općinskog načelnika Općine Funtana - Fontane. Opširnije »

LOKALNI IZBORI 2013. - 2. krug - objava rezultata

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Funtana objavljuje rezultate izbora za Općinskog načelnika Općine Funtana - Fontane Opširnije »

LOKALNI IZBORI 2013. - objava rezultata

Općinsko izborno povjerenstvo za Općinu Funtana objavljuje rezultate lokalnih izbora održanih 19.05.2013. godine. Opširnije »

Oglas za korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina. Opširnije »

OBAVIJEST

Rješenje o određivanju biračkog mjesta Opširnije »

LOKALNI IZBORI 2013.

Općinsko izborno povjerenstvo za Općinu Funtana objavljuje kandidacijske liste i zbirnu liste za članove Općinskog vijeća   Općine Funtana - Fontane i zbirnu listu za izbor Općinskog načelnika Općine Funtana - Fontane. Opširnije »

Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Oglas za dodjelu na korištenje javnih površina. Opširnije »

Izbori za Europski parlament

Na temelju članka 32. i 33. Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske ("Narodne novine", broj 92/10 i 23/13), Županijsko izborno povjerenstvo Istarske županije donosi Rješenje o određivanju biračkog mjesta na području Općine Funtana - Fontane. Opširnije »

Sretan Uskrs

Sretan Uskrs želi Vam Općina Funtana! Opširnije »

38. sjednica Općinskog vijeća - najava

U srijedu, 27. ožujka 2013. godine, održat će se 38. sjednica Općinskog vijeća s početkom u 17,00 sati u prostorijama galerije "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

37. sjednica Općinskog vijeća - najava

U četvrtak, 07. ožujka 2013. godine, održat će se 37. sjednica Općinskog vijeća s početkom u 17,00 sati u prostorijama galerije "Zgor murve" u Funtani, Ribarska 24. Opširnije »

Javna nabava - Izgradnja dječjeg vrtića u Funtani

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u elektroničkom oglasniku javne nabave broj: 2013/S 002-0016790, objavljen poziv za nadmetanje za izgradnju dječjeg vrtića u Funtani. Opširnije »

Ponovna javna rasprava o prijedlogu UPU-a građevinskog područja ugostiteljsko-turističke namjene Zelena laguna

Objavljuje se ponovna javna rasprava o prijedlogu "Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja ugostiteljsko-turističke namjene Zelena laguna". Ponovna javna rasprava trajat će od 04. do 11. ožujka 2013. godine. Opširnije »

Javna nabava - Stručni nadzor građenja nad radovima izgradnje dječjeg vrtića u Funtani

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u elektroničkom oglasniku javne nabave broj: 2013/S 002-0009512, objavljen poziv za nadmetanje za usluge obavljanja stručnog nadzora nad radovima izgradnje dječjeg vrtića u Funtani. Opširnije »

Javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna UPU-a građevinskog područja naselja Funtana

Objavljuje se javna rasprava o prijedlogu "Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja naselja Funtana". Javna rasprava trajat će od 11. veljače do 12. ožujka 2013. godine. Opširnije »

Javni poziv

Obavještavaju se svi zainteresirani da je na oglasnoj ploči Općine Funtana i u nastavku ove vijesti objavljen Javni poziv za podnošenje zahtjeva za izdavanje dozvola za obavljanje autotaksi prijevoza na području Općine Funtana. Opširnije »

Arhiva novosti (odaberite godinu)

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 |
Službeni glasnik Proračun

Kontakt

 • Adresa: Bernarda Borisija 2 52452 Funtana
 • Telefon: (052) 445 442
 • Faks: (052) 445 188
 • Email: funtana@funtana.hr

Radno vrijeme

 • PON 07:00 - 15:00
 • UTO 07:30 - 15:30
 • SRI 07:00 - 15:00
 • ČET 07:00 - 15:00
 • PET 07:00 - 15:00

Rad sa strankama

 • PON 11:00 - 15:00
 • UTO 11:30 - 15:30
 • SRI 08:00 - 12:00
 • ČET 08:00 - 12:00